Στα πιο αδύνατά της η Σίσσυ Χρηστίδου - Τα πόδια της έχουν μείνει μισά

Φοβερή η σιλουέτα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στα πιο αδύνατά της η Σίσσυ Χρηστίδου - Τα πόδια της έχουν μείνει μισά

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από την εξόρμησή της, στο οποίο φαίνεται πως βρίσκεται στα πιο αδύνατά της. Η αλήθεια είναι πως τα πόδια της παρουσιάστριας έχουν μισά!

Η αλλαγή στο σώμα της Σίσσυς Χρηστίδου ήταν εμφανής ήδη από το καλοκαίρι και από τις φωτογραφίες που ανέβασε από τις ατελείωτες διακοπές της, με καλοκαιρινά ρούχα και μαγιό.

Η αλήθεια είναι πως άκρως εντυπωσιακή είναι και κάθε Σαββατοκύριακο στην εκπομπή της. Δείτε εδώ το φόρεμα με το ντεκολτέ που ξεσήκωσε!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου που φαίνεται ότι είναι στα πιο αδύνατά της

Η παρουσιάστρια επισκέφθηκε μαζί με τις φίλες της την Παυλιανή και στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της την είδαμε να είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ!

Νέα φωτογραφία από το σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου - Τεράστια η τραπεζαρία με θέα πράσινο

Μια νέα φωτογραφία από το σπίτι της, δημοσίευσε η Σίσσυ Χρηστίδου στο λογαριασμό της στο Instagram. Όπως θα δείτε η τραπεζαρία της είναι τεράστια, ενώ η θέα από το μπαλκόνι της, βλέπει πράσινο.

Η παρουσιάστρια, έχει φτιάξει το σπίτι της, έτσι ώστε να είναι το προσωπικό της καταφύγιο, όπου θα ξεφεύγει από όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα χαλαρώνει με την οικογένεια της.

Το σαλόνι της, το οποίο είναι μαζί με την τραπεζαρία της, είναι τεράστιο και πολύ φωτεινό, καθώς έχει μεγάλη μπαλκονόπορτα, που βλέπει πράσινο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει ίσως ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια της ελληνικής showbiz. Το έχει διακοσμήσει απίστευτα δίνοντας σε όλους τους χώρους, εκτός από το δωμάτιο των παιδιών της, το δικό της προσωπικό στιλ. Ένα προς ένα όλα τα δωμάτια είναι εντυπωσιακά.

Να σημειώσουμε πως η Σίσσυ Χρηστίδου, όταν βρίσκεται σπίτι της κάνει και διάφορα βιντεάκια στο Tik Tok, τα οποία γίνονται viral, όπως αυτό που μπήκε στο Big Brother.