Τζώρτζια Βαϊνά: Αυτό είναι το φύλο του μωρού!

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τζώρτζια Βαϊνά: Αυτό είναι το φύλο του μωρού!

Η πρώην παίκτρια του "My Style Rocks" Τζώρτζια Βαϊνά δηλώνει πιο ευτυχισμένη ποτέ καθώς περιμένει μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο παιδί. Στη Σάσα Σταμάτη και στο "On Time" αποκαλύπτει το φύλο του μωρού καθώς και τον γάμο της που επρόκειτο να κάνει.

«Διανύω την 24η εβδομάδα της εγκυμοσύνης. Είναι μοναδική η εμπειρία της μητρότητας. Τους τρεις πρώτους μήνες είχα ναυτίες και αναγούλες και μετά είναι πιο ήρεμη η κατάσταση. Πονάει λίγο η μέση μου.
Το παιδί πιάστηκε στην καραντίνα. Περιμένω κοριτσάκι. Πολλά ζευγάρια στην καραντίνα χώρισαν, πολλά ενώθηκαν. Στην περίπτωσή μας διαπιστώσαμε πως υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος." Δες επίσης ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι ξανά έγκυος!

"Με τον άνθρωπο αυτό γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, όμως δεν είχε γίνει ποτέ τίποτα. Εκείνος με είχε δει στο My Style Rocks, μου έστελνε μηνύματα αλλά δεν έδινα σημασία. Πριν 1,5 χρόνο βρεθήκαμε σε κοινή παρέα. Ήμουν καλεσμένη κάπου στο Πόρτο Χέλι, δεν τον θυμόμουν και μου ξανασυστήθηκε. Και ξεκίνησε μια επικοινωνία» δήλωσε χαρακτηριστικά η Τζώρτζια Βαϊνά.

Το ζευγάρι έχει ήδη αποφασίσει πότε θα κάνει τον θρησκευτικό, αλλά και τον πολιτικό γάμο. «Πρώτα ο Θεός για γάμο λέμε το 2021, να κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί. Αλλά πρώτα θα κάνουμε πολιτικό γάμο Νοέμβριο ή Δεκέμβριο» είπε η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks».

Σύζυγος Τζώρτζιας

Τζώρτζια Βαϊνά: Μοιράζεται το πιο τέλειο και οικονομικό φόρεμα μαζί μας! Τρέξτε να το αποκτήσετε και εσείς!

Η Τζώρτζια Βαϊνά μοιράζεται το πιο τέλειο και οικονομικό φόρεμα μαζί μας για αυτήν την εποχή! Τρέξτε να το αποκτήσετε και εσείς!

Αν θέλετε να αποκτήσετε έναν διαφορετικό αέρα στην αύρα σας, δοκιμάστε το και εσείς τώρα!

Οι ολόσωμες φόρμες κατέκτησαν τις φετινές πασαρέλες! Με αυτούς τους τρόπους θα την συνδυάσεις για το "απόλυτο" look!

Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Βαϊνά και θα εντυπωσιάσετε τους πάντες. Η διάσημη Instagrammer, αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψεις 300 και 400 ευρώ για να αποκτήσεις ένα τέλειο φόρεμα, που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη τόσο σε καθημερινές βόλτες σου, όσο και σε πιο απογευματινές προς βραδινές, ανάλογα τα αξεσουάρ.

Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι σε γαλαζοπράσινες αποχρώσεις, που σε βοηθάνε να ξεχωρίζεις από τους υπόλοιπους γύρω σου και να τραβάς όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Τρέξε και εσύ τώρα στα sfera και κάντο δικό σου, αν θες να εντυπωσιάσεις.