Παραίτηση - έκπληξη από τον ALPHAtv λόγω του Νίκου Μάνεση

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παραίτηση - έκπληξη από τον ALPHAtv λόγω του Νίκου Μάνεση

Κανονική έκπληξη προκάλεσε η είδηση που κυκλοφόρησε πριν από λίγη ώρα από το Πρωινό για μία παραίτηση που έγινε από τον ALPHAtv και από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη λόγω του... Νίκου Μάνεση.

Αφορμή στάθηκαν οι κακές σχέσεις που είχε με τον Νίκο Μάνεση. Η ίδια την περσινή σεζόν εμφανιζόταν κανονικά στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», ενώ φέτος ήταν μέλος της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη».

Αυτό είναι το πρόσωπο που παραιτήθηκε από τον ALPHAtv λόγω του Νίκου Μάνεση

Στην Τίνα Μιχαηλίδου έγινε πρόταση να φύγει από την ομάδα της εκπομπής και να κάνει τις εξωτερικές συνδέσεις. Η δημοσιογράφος δεν ήθελε ωστόσο να παραμείνει στην εκπομπή και αντιπρότεινε να κάνει τα link στο δελτίο ειδήσεων. Η πρόταση αυτή δεν έγινε δεκτή και η δημοσιογράφος παραιτήθηκε.

Όπως ανέφερε αργότερα ο Βαγγέλης Περρής, όλοι οι δημοσιογράφοι της εκπομπής κάνουν εξωτερικό ρεπορτάζ ανά ένα μήνα, αλλά η Τίνα Μιχαηλίδου δεν δέχθηκε. Δείτε εδώ ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις στη σχέση του Νίκου Μάνεση με την Ελεονώρα Μελέτη.

Άναυδοι στον ALPHA με την είδηση που κυκλοφόρησε για τον Νίκο Μάνεση

Από το πρωί, όλοι στον ALPHA έχουν μείνει εντελώς άναυδοι, από τη στιγμή που άκουσαν την είδηση που κυκλοφόρησε για τον Νίκο Μάνεση και για τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε χθες (11/10) στην πρωινή εκπομπή του.

Μπορεί να έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο ζήτημα ανάμεσα στον Νίκο Μάνεση και την Ελεονώρα Μελέτη ωστόσο είναι αλήθεια πως ο παρουσιαστής έχει τον τρόπο να μαγνητίζει και με το παραπάνω το τηλεοπτικό κοινό.

Απόδειξη αυτού είναι τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει κάθε Σαββατοκύριακο, καθώς πάντα ξεπερνούν το 20%, ενώ χθες πλησίασαν το 30% στο δυναμικό κοινό.

Με αυτή την είδηση για τον Νίκο Μάνεση έμειναν άναυδοι στον ALPHA

Πρωινή ζώνη

  • Open: Έλα Χαμογέλα 10,7
  • Alpha: Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 27,4
  • ΣΚΑΙ: Σαββατοκύριακο παρέα 7,7
  • Mega: Οι μικρομεσαίοι 3,5
  • ΑΝΤ1: Οι μεν και οι δεν (Ε) 8,9
  • Star: Σκούμπι Ντου 8,6

Νίκος Μάνεσης νούμερα τηλεθέασης

Δείτε εδώ αναλυτικά τα χθεσινά (11/10) νούμερα τηλεθέασης.