Έρωτας μέσα στο σπίτι του GNTM 3 - Αυτό είναι το ζευγάρι που δημιουργήθηκε

Ναι κι όμως!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έρωτας μέσα στο σπίτι του GNTM 3 - Αυτό είναι το ζευγάρι που δημιουργήθηκε

Ένας μεγάλος έρωτας φαίνεται πως έχει εξελιχθεί μέσα στο σπίτι του GNTM 3 καθώς όπως έγινε γνωστό μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, έχει δημιουργηθεί ένα ζευγάρι ανάμεσα στους παίκτες το οποίο θα φέρει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι.

Ήταν αναμενόμενο και έτσι σε λίγο καιρό θα το δούμε να γίνεται. Από τον θυελλώδη έρωτα του Μπέλλου και της Μαρίας στο MasterChef, περάσαμε σε έναν φλογερό έρωτα στο ριάλιτι μοντέλων.

Όπως ανέφερε λοιπόν το Ευτυχείτε, ο Αιμιλιάνο και η Μαριαγάπη θα έρθουν πολύ κοντά και μάλιστα θα τα φτιάξουν!

Ο 20χρονος Αιμιλιάνο ή Αιμίλιος, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του είναι από τα φαβορί του ριάλιτι και είναι τρελά ερωτευμένος με 19χρονη συμπαίκτριά του. Δείτε και την πρώτη ανάρτηση του Παναγιώτη Πέτσα μετά την αποχώρησή του από το σπίτι!

Τα δύο μοντέλα του GNTM 3 που έχουν «τρελάνει» τη Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων δε δίστασε να αποκαλύψει δημόσια, ποια είναι τα δύο μοντέλα του GNTM 3 που την έχουν «τρελάνει» για τα καλά και την έχουν κάνει να τους εκτιμά.

Είναι αλήθεια ότι η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν θεωρεί συγκεκριμένα κάποιο μοντέλο φαβορί, ωστόσο αποκάλυψε πως όλα έρχονται τούμπα στο παιχνίδι ανάμεσα στα αγόρια και τα κορίτσια με αποτέλεσμα να μην έχουν ιδέα πλέον οι κριτές ποιοι θα βρεθούν στον τελικό.

Το μοντέλο - παρουσιάστρια σχολίασε επίσης πως οι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι φέτος είναι πολύ σοβαροί και ασχολούνται κυρίως με το επάγγελμά τους. Δείτε εδώ ποια δύο φαβορί αποχωρούν από το ριάλιτι αυτή την εβδομάδα.

Αυτά είναι τα δύο μοντέλα που έχουν «τρελάνει» τη Βίκυ Καγιά στο GNTM 3

Η Βίκυ Καγιά ξεκαθάρισε πως υπάρχουν 4 μοντέλα που έχουν ξεχωρίσει και θα μπορούσε άνετα να τα δει στον τελικό. Πρόκειται για δύο αγόρια και δύο κορίτσια.

Η ίδια ωστόσο έχει ξεχωρίσει τον Ανδρέα Αθανασόπουλο και την Παρασκευή Κερασιώτη.