GNTM 3: Τα αποκαλύπτει όλα ο αδερφός της Ίριδας - "Είναι αποτέλεσμα μοντάζ"

Φανερώνει την πραγματική ταυτότητα της αδερφής του!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Τα αποκαλύπτει όλα ο αδερφός της Ίριδας -

Η Ίριδα, παίκτρια του φετινού GNTM 3, έχει ξεχωρίσει αρκετά και έχει συζητηθεί έντονα για τον εκρηκτικό της χαρακτήρα.

Στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε μια έντονη κόντρα μεταξύ της παίκτριας και του Δημήτρη Σκουλού, μιας και η ίδια δεν μασάει ποτέ τα λόγια της και κάθε φορά εκφράζεται δυναμικά και αυθόρμητα. Φυσικά όμως αυτό έχει και τις ανάλογες συνέπειες.

Για την παρεξήγηση αυτήν μίλησε ο αδερφός της Ίριδας το πρωί της Τρίτης στο Happy Day. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

“Νομίζω ότι η Ίριδα είχε πολύ άγχος για αυτό αντέδρασε έτσι με τον Δημήτρη Σκουλό. Νομίζω ότι αυτό που προσπάθησε να πει είναι ότι δε θέλει να επηρεαστεί από τις προσδοκίες που είχαν οι κριτές… Αυτό που έχω δει μέχρι στιγμής είναι ότι η Ίριδα βγαίνει πιο δυναμική, αυτό που βλέπετε στο παιχνίδι βέβαια είναι και αποτέλεσμα μοντάζ. Δεν είναι η συνολική εικόνα. Νομίζω ότι πήγε αποφασισμένη φέτος”.

Όσο για τη δοκιμασία με τον Έντουρντ κατά την οποία την είδαμε να βάζει τα κλάματα ο αδερφός του μοντέλου παραδέχτηκε ότι ένιωσε άβολα.

GNTM 3: Η Ίριδα «άδειασε» τη Ζενεβιέβ - «Με εκνευρίζει πάρα πολύ»

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 είδαμε κάτι αρκετά ασυνήθιστο, καθώς η Ίριδα δε δίστασε να «αδειάσει» τη Ζενεβιέβ και να ξεκαθαρίσει πως την εκνευρίζει πάρα πολύ, όταν η κριτής της ζήτησε να βιαστεί και να φορέσει την ρόμπα της.

Η Ζενεβιέβ και ο Γιώργος Καράβας πήγαν να ξυπνήσουν τους παίκτες και τους ζήτησαν να έρθουν άμεσα να πάρουν τις ρόμπες τους προκειμένου να ετοιμαστούν για την φωτογράφιση.

Η Ίριδα λοιπόν πήγε τελευταία να πάρει τη ρόμπα της και η Ζενεβιέβ της ξεκαθάρισε πως αν καθυστερεί έτσι κάθε φορά, θα φύγει πολύ σύντομα από το σπίτι.

Στη συνέχεια η διαγωνιζόμενη «άδειασε» την Ζενεβιέβ και ξεκαθάρισε πως μάλλον πρέπει να πάει εκείνη στο σπίτι της, ενώ νωρίτερα ακούστηκαν τα πρώτα καρφιά και από τον Ηρακλή.