GNTM 3: Sneak peak από το makeover - Σε αναβρασμό οι διαγωνιζόμενοι

Απόψε θα γίνει χαμός!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Sneak peak από το makeover - Σε αναβρασμό οι διαγωνιζόμενοι

Λίγες ώρες πριν δούμε το πολυσυζητημένο makeover, σας έχουμε ένα sneak peak από το σημερινό «ταραχώδες» επεισόδιο του GNTM 3 και το μόνο σίγουρο είναι πως σχεδόν όλοι οι παίκτες θα βρεθούν σε αναβρασμό μετά την απόφαση των κριτών για τις αλλαγές στην εμφάνισή τους.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, ο Παναγιώτης Πέτσας. ήταν ο παίκτης που είχε τη χειρότερη επίδοση στη φωτογράφηση με concept «Ξεπεσμένη Αριστοκρατία» κι έτσι, αποχώρησε από τον διαγωνισμό - δείτε εδώ τι τηλεθέαση σημείωσε το χθεσινό επεισόδιο.

Σήμερα, Τρίτη 13/10, τα επίδοξα GNTMs 2020 της Ελλάδας θα αλλάξουν εμφάνιση ολοκληρωτικά! Ο λόγος για το πολυαναμενόμενο extreme makeover που σε κάθε κύκλο του διαγωνισμού φέρνει μεγάλες αλλαγές στους διαγωνοζόμενους και πολύ… κλάμα!

Ποιες θα είναι οι αλλαγές που θα γίνουν απόψε στην εμφάνιση αγοριών και κοριτσιών;

«Οι μεγάλες αλλαγές φέρνουν και μεγάλες ευκαιρίες στη ζωή», ακούγεται να λέει στο trailer η Βίκυ Καγιά.

Έρωτας μέσα στο σπίτι του GNTM 3 - Αυτό είναι το ζευγάρι που δημιουργήθηκε

Ένας μεγάλος έρωτας φαίνεται πως έχει εξελιχθεί μέσα στο σπίτι του GNTM 3 καθώς όπως έγινε γνωστό μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, έχει δημιουργηθεί ένα ζευγάρι ανάμεσα στους παίκτες το οποίο θα φέρει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι.

Ήταν αναμενόμενο και έτσι σε λίγο καιρό θα το δούμε να γίνεται. Από τον θυελλώδη έρωτα του Μπέλλου και της Μαρίας στο MasterChef, περάσαμε σε έναν φλογερό έρωτα στο ριάλιτι μοντέλων.

Όπως ανέφερε λοιπόν το Ευτυχείτε, ο Αιμιλιάνο και η Μαριαγάπη θα έρθουν πολύ κοντά και μάλιστα θα τα φτιάξουν!

Ο 20χρονος Αιμιλιάνο ή Αιμίλιος, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του είναι από τα φαβορί του ριάλιτι και είναι τρελά ερωτευμένος με 19χρονη συμπαίκτριά του. Δείτε και την πρώτη ανάρτηση του Παναγιώτη Πέτσα μετά την αποχώρησή του από το σπίτι!

TAGS