Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής: Στον ανακριτή ο Καλλίτσης για την Έλενα Χριστοπούλου

Μόλις έσκασε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής: Στον ανακριτή ο Καλλίτσης για την Έλενα Χριστοπούλου

Μόλις πριν από λίγο, μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε, έσκασε μία εξέλιξη της τελευταίας στιγμής για την υπόθεση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Έλενα Χριστοπούλου και τον Πάνο Καλλίτση. Ο δεύτερος, βρέθηκε σήμερα ενώπιων του ανακριτή.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η κατηγορία που έχει απαγγελθεί στην Έλενα Χριστοπούλου, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τη Μαρία Ηλιάκη και μία ακόμα δημοσιογράφο είναι ποινική δίωξη για κακουργηματική απάτη επί δικαστηρίω. Ο Πάνος Καλλίτσης μάλιστα, βρέθηκε ήδη ενώπιον του ανακριτή για να καταθέσει.

Ο δικηγόρος του Πάνου Καλλίτση, Νίκος Αγαπηνός μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση.

«Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης. Έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για απόπειρα απάτης στο δικαστήριο κατά της κυρίας Χριστοπούλου και των μαρτύρων που κατέθεσαν ψευδή γεγονότα. Η απόπειρα απάτης διαπράχθηκε μέσω της άσκησης της ψευδούς αγωγής της κυρίας Χριστοπούλου και με συνεργούς τους μάρτυρες που κατέθεσαν ψευδή γεγονότα για να παραπλανήσουν το δικαστήριο.

Τις επόμενες μέρες θα καταθέσουν στον ανακριτή και οι 4 κυρίες. Τις προηγούμενες μέρες βέβαια ο φακός έπιασε την Έλενα Χριστοπούλου με τον σύντροφό της. Δείτε τους εδώ.

Το χρονικό της δικαστικής διαμάχης Καλλίτση - Χριστοπούλου

Το 2018 κορυφώθηκε ο δικαστικός «πόλεμο» του Πάνου Καλλίτση και της Έλενας Χριστοπούλου μετά το διαζύγιό τους. Τότε η Έλενα Χριστοπούλου κατέθεσε αγωγή εναντίον του Πάνου Καλλίτση, ζητώντας του αποζημίωση 205.000 ευρώ.

Η γνωστή μάνατζερ τoν κατηγορούσε για υπεξαίρεση χρημάτων, κοσμημάτων, του προσωπικού της υπολογιστή και αξεσουάρ. Πράγματα που ισχυριζόταν ότι ο Πάνος Καλλίτσης τα είχε σπίτι του και δεν της τα έδινε. Και τέλος ισχυρίστηκε πως την περίοδο των capital controls του έδωσε μετρητά 50.000 ευρώ κι ενώ του τα ζητούσε, δεν της τα έδωσε ποτέ.

Οι μαρτυρικές καταθέσεις που στήριξαν την αγωγή ήταν της Ηλιάνας Παπαγεωγίου, της Μαρία Ηλιάκη και μιας ακόμη δημοσιογράφου. Όταν λοιπόν, έγινε η αγωγή εις βάρος του, ο Πάνος Καλλίτσης κατέθεσε μήνυση – μέσω του δικηγόρου του Νίκου Αγαπηνού- για απόπειρα απάτης, στο πλαίσιο της ψευδούς αγωγής.