Σάββατο, 08 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

My Style Rocks: Κι άλλη οικειοθελής αποχώρηση "βόμβα"

"Κυρία μπήκα, κυρία έφυγα"

My Style Rocks: Κι άλλη οικειοθελής αποχώρηση
News 13.10.2020 14:31
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το My Style Rocks δεν βρίσκεται και στην καλύτερη φάση του αφού σχεδόν κάθε εβδομάδα κάποια παίκτρια αποχωρεί οικειοθελώς.

Πριν λίγες μέρες αποχώρησε από το παιχνίδι η Σοφιάνα , και τώρα έρχεται να αποχωρήσει και άλλη πολυσυζητημένη παίκτρια. Ο λόγος για την Μαρία Ίλτσεβιτς, η οποία σχεδόν σε κάθε επεισόδιο συνήθιζε να έρχεται σε αντιπαράθεση με τους κριτές και μερικές φορές και τις συμπαίκτριες της.

Το πλατό του Love It και η Ιωάννα Μαλέσκου φιλοξένησαν την Μαρία, η οποία μίλησε για την αποχώρηση της.

«Αποχώρησα καθαρά για προσωπικούς λόγους. Στο My Style Rocks ντύνεσαι προσδοκώντας το 4 και το 5, σου βάζουν 1 και τρελαίνεσαι. Θα μπορούσα να έχω βοήθεια από στιλίστα, αλλά δεν είναι στις αρχές μου.Πιστεύω ότι συνεργάζονται με στιλίστες τα κορίτσια. Στα backstage είμαστε μια παρέα, όμως όταν βγαίνουμε υπάρχει ένταση. Μπήκα κυρία στο My Style Rocks και κυρία έφυγα», είπε η Μαρία Ίλτσεβιτς.

Δείτε το απόσπασμα:

My Style Rocks: Το ξέσπασμα της Μαρίας κατα του Κουδουνάρη "Δεν συμφωνώ..."

Στο σημερινό επεισόδιο My Style Rocks οι διαγωνιζόμενες είχαν να φέρουν looks με θέμα την μόδα των 80s! Η Μαρία αν και πολύ όμορφη δεν κατάφερε να πάρει τα σχόλια που ήθελε απο τους κριτές και μάλιστα δεν άντεξε την πίεση και έβαλε τα κλάματα καθώς κατά την άποψη της αδικήθηκε από τον κύριο Κουδουνάρη.

Η Μαρία αν και πολύ όμορφη, πήρε ανάμεικτα σχόλια και συγκεκριμένα κατά τον Στέλιο Κουδουνάρη δεν ταίριαζαν αυτά που φόρεσε γι αυτό και ο βαθμός του ήταν το ένα.

Ενοχλήθηκε η Μαρία απο αυτό καθώς πίστευε στην εμφάνιση της και διαφώνησε μαζί του ξεσπώντας σε κλάματα και έχοντας μια μικρή ένταση. Ξέσπασμα και απο τον Στέλιο Κουδουνάρη!

My Style Rocks: H ενόχληση της Μαρίας για την χαμηλή βαθμολογία και το ξέσπασμα!

το νέο επεισόδιο του My Style Rocks το απόγευμα της Πέμπτης, η Μαρία Ίλτσεβιτς έδειξε στους τηλεθεατές, στις συμπαίκτριές της και στην κριτική επιτροπή τις στιλιστικές της επιλογές. Η Μαρία μόλις αντίκρισε την βαθμολογία που της έβαλε η Χριστίνα, ενοχλήθηκε και δε δίστασε να το πει.

Η ίδια έκανε κανονικά την πασαρέλα της και παρουσίασε το concept που επέλεξε, αλλά και το λόγο που επέλεξε τα συγκεκριμένα ρούχα.

Στη συνέχεια, οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες την βαθμολόγησαν αρκετά καλά, εκτός από την καινούργια παίκτρια την Χριστίνα, η οποία της έβαλε “2’.

Η Μαρία Ίλτσεβιτς μόλις αντίκρισε την βαθμολογία που της έβαλε η Χριστίνα, ενοχλήθηκε και δε δίστασε να το πει. Δείτε ακόμα την σπόντα της Έλενας Χριστοπούλου για όσους την λένε ξινή!

Πιο αναλυτικά, η Μαρία δήλωσε πως τα κορίτσια δεν αιτιολογούν σωστά το λόγο για τον οποίο αποφασίζουν να βάλουν χαμηλό βαθμό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

My Style Rocks: Συγκίνησε η εξομολόγηση της Μαρίας Ίλτσεβιτς - Βούρκωσαν οι παίκτριες

My Style Rocks: Αυτές είναι οι δύο νέες παίκτριες - Ποια διαγωνιζόμενη αποχωρεί οικειοθελώς;

Share