Τίνα Μιχαηλίδου: Το μήνυμα όλο νόημα μετά την παραίτησή της από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Η έναρξη της εκπομπής χωρίς τη δημοσιογράφο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τίνα Μιχαηλίδου: Το μήνυμα όλο νόημα μετά την παραίτησή της από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της παραίτησής της από τον ALPHA και από την εκπομπή Ώρα για Μελέτη, η Τίνα Μιχαηλίδου δε δίστασε να κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία ανάρτηση όλο νόημα για όλα όσα έγιναν.

Θυμίζουμε πως η Τίνα Μιχαηλίδου αποτέλεσε εσωτερική μεταγραφή του Alpha, καθώς τη προηγούμενη σεζόν τη βλέπαμε στο «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» ενώ φέτος ήταν στην εκπομπή «Ώρα για Μελέτη».

Η έναρξη της σημερινής εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη επιβεβαίωσε την παραίτησή της, καθώς η καρέκλα της Τίνας Μιχαηλίδου απουσίαζε. Η Ελεονώρα Μελέτη ωστόσο δεν προχώρησε σε κάποια αναφορά επί του θέματος.

«Η Τίνα Μιχαηλίδου παραιτήθηκε πριν λίγη ώρα από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Της έγινε συμβιβαστική πρόταση να φύγει από την ομάδα της εκπομπής και να κάνει τις ζωντανές συνδέσεις. Η ίδια, όμως, δεν δέχτηκε κάτι τέτοιο. Αντιπρότεινε να κάνει λινκ για το δελτίο ειδήσεων.

Δεν ήθελε να μείνει άλλο στην εκπομπή. Η αιτία είναι η κακή σχέση που έχει εδώ και καιρό με τον Νίκο Μάνεση. Μάλιστα, φημολογείται στους διαδρόμους του καναλιού ότι πριν λίγες ημέρες υπήρξε αρκετά έντονο λεκτικό επεισόδιο, το οποίο έφτασε στα όρια του bullying. Η σχέση μεταξύ των δύο, ήταν προβληματική πριν την έναρξη της φετινής σεζόν. Η Ελεονώρα δεν έχει εμπλακεί καθόλου στο συγκεκριμένο περιστατικό.

Αντίθετα, η παρουσιάστρια όταν συζήτησε το καλοκαίρι με τη δημοσιογράφο ήταν αρκετά χαρούμενη που θα συνεργαστούν» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό, δείτε εδώ και τι αποκάλυψε ο Βαγγέλης Περρής.

Αυτή είναι η ανάρτηση όλο νόημα που έκανε η Τίνα Μιχαηλίδου μετά την παραίτησή της

«Να φεύγεις, ναι..

Από ο,τι δε σε κρατάει

με όλη του τη δύναμη

Να φεύγεις Κυρία όμως όπως μπήκες

Άφησέ του ένα λουλούδι στο τραπέζι

Μάζεψε αθόρυβα τα πράγματά σου

Κάνε σαν να μη συμβαίνει δα

και τίποτα σημαντικό

Σαν να μην χάλασε ποτέ

πραγματικά κάτι μέσα σου

Και μετά τρέχα στο μαξιλάρι σου

και κλάψε όσο θέλεις

Να φεύγεις πάντα

περισσότερη από όση μπήκες

ποτέ πιο λίγη μόνο

Και α! Την αξιοπρέπεια μην ξεχνάς

Την αξιοπρέπεια σου"

Τίνα Μιχαηλίδου παραίτηση