«Βράζει» το σπίτι του Big Brother - Η βαριά ποινή που θα επιβληθεί σε παίκτρια

Τι απόφαση θα πάρει ο Μεγάλος Αδερφός;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Βράζει» το σπίτι του Big Brother - Η βαριά ποινή που θα επιβληθεί σε παίκτρια

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που σημειώθηκαν, όλα δείχνουν πως το σπίτι του Big Brother "βράζει" και με το παραπάνω, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Love it, κάποια παίκτρια θα παραβεί έναν κανόνα και θα της επιβληθεί μία βαριά ποινή.

Το χθεσινό επεισόδιο είχε απ ' όλα ωστόσο όπως όλα δείχνουν τις επόμενες μέρες θα δούμε να γίνονται ακόμα περισσότερα μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η εκπομπή: «Δεύτερη χυλόπιτα θα δώσει η Ραμόνα στον Γρηγόρη… στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε τη δεύτερη προσέγγιση αλλά και τη δεύτερη χυλόπιτα… και η Χριστίνα Ορφανίδου παραβιάζει έναν σημαντικό κανόνα και θα έχει ποινή. Τι ποινή θα είναι αυτή; Θα είναι υποψήφια για αποχώρηση; Θα είναι ακόμα πιο αυστηρή ποινή;».

Big Brother: Εκτός εαυτού η Ραϊσα - «Άντε γαμ@@@@»

Πυρ και μανία ήταν στο νέο επεισόδιο του Big Brother η Ραΐσα που βγήκε εκτός εαυτού με τη Σοφία, λέγοντάς της «άντε γαμ@@@@» και προκαλώντας πανικό στο σπίτι.

Η Αλβανίδα παίκτρια ήταν η νικήτρια στην τελευταία δοκιμασία, πανηγυρίζοντας έξαλλα, αφού από θέση αουτσάιντερ έγινε η αρχηγός της νέας εβδομάδας, με όποια προνόμια μπορεί αυτό να συνεπάγεται.

Λίγο αργότερα, ξεκίνησε και η κουβέντα για τις αρμοδιότητες στο σπίτι, με τη Σοφία να τονίζει πως δε θέλει να πάει στην αποθήκη και να αναλάβει εκεί τις δουλειές. «Ή θα έρθεις μαζί μου τώρα ή άντε και γαμ@@@@», της απάντησε η Ραΐσα, ούσα έξαλλη με τη συμπαίκτριά της.