Big Brother 12/10 Highlights: Τα τετ α τετ, οι αποκαλύψεις και τα έντονα ξεσπάσματα 2 παικτών!

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 12/10 Highlights: Τα τετ α τετ, οι αποκαλύψεις και τα έντονα ξεσπάσματα 2 παικτών!

Άσχημα ξεσπάσματα, έντονοι καυγάδες, τρυφερά τετ α τετ και οι αποκαλύψεις σοκ είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother αφήνοντας μας για ακόμη μια φορά με το στόμα ανοιχτό.

Ας δούμε αναλυτικά τι συνέβη καθώς και τα highlights του προηγούμενου επεισοδίου σε περίπτωση που δεν τα έχεις δει!

Big Brother: Έξαλλος ο Θέμης Κανέλλος - Χαρακτήρισε «τσίρκο» το παιχνίδι

Τρομερά «πυρά» εναντίον του ιδίου του Big Brother έριξε ο Θέμης Κανέλλος, τονίζοντας πως ίσως θα έπρεπε να το λέμε… τσίρκο, με αφορμή την αποχώρηση στο τελευταίο live επεισόδιο.

Το επεισόδιο της Δευτέρας (12/10) μας θύμισε όσα έγιναν στη ζωντανή μετάδοση, με την αποχώρηση του Βλαδίμηρου Νικολάου και την αποστολή των διδύμων, που θέλησε να αναδείξει τα «στρατόπεδα», που υπάρχουν στο ριάλιτι.

Σε εκείνο το σημείο, ο Θέμης έγινε έξαλλος, καθώς εκνευρίστηκε από τη συμπαράσταση ορισμένων παικτών προς τον Βλαδίμηρο, ενώ τον είχαν ψηφίσει προς αποχώρηση. Κάπου εκεί, είπε πως μάλλον θα έπρεπε να μετονομαστεί σε «τσίρκο», όντας έξαλλος.

Να σημειώσουμε πως τις αντιδράσεις τους για την προβολή «προσωπικών και ευαίσθητων δεδομένων» γνωστοποίησαν με δελτίου Τύπου οι γονείς του Θέμη Κανέλλου.

Big Brother: "Καυτά" τετ α τετ ανάμεσα σε Χριστίνα - Παναγιώτη και παιχνίδια στο κρεβάτι για Δανέζη - Κεχαγιά

Κανένα πρόσχημα δε μοιάζουν να κρατούν ο ΣΚΑΪ και… τα δύο ζευγάρια του Big Brother, με το σταθμό να προβάλλει, μάλιστα, στο σημερινό (12/10) επεισόδιο τη στιγμή, όπου στο ένα ο Παναγιώτης επιχειρεί να βγάλει το σουτιέν της Χριστίνα. Ενώ από την άλλη δεν είχαν τέλος τα παιχνίδια στο κρεβάτι για την Δανέζη και τον Κεχαγιά.

Τα δύο ζευγάρια, που μοιάζει να υπάρχουν πια στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», είναι ο Παναγιώτης Βαρουξής με την Χριστίνα Ορφανίδου και ο Δημήτρης Κεχαγιάς με τη Σοφία Δανέζη. Τα δύο ζευγάρια εθεάθησαν στο επεισόδιο να κάνουν… ερωτικά παιχνιδάκια, που προκάλεσαν σοκ, κυρίως επειδή προβλήθηκαν.

Στην πρώτη περίπτωση, η Σοφία έκανε… πειράγματα στον Κεχαγιά, με εκείνο να τη ρίχνει από το κρεβάτι, ενώ στην άλλη ο Παναγιώτης επιχειρεί να… βγάλει το σουτιέν της Χριστίνας, χωρίς εκείνη να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση. Νωρίτερα, ο Κανέλλος έγινε έξαλλος με τον Μεγάλο Αδερφό.

Big Brother: Η αποκάλυψη της Αφροδίτης - Πόσα έχασε από την ημέρα που μπήκε στο σπίτι;

Η Αφροδίτη ένιωσε για ακόμη μια φορά την ανάγκη να μιλήσει στο Big Brother για τον εαυτό της, με την ίδια να αναφέρει πόσα κιλά έχει χάσει στο σπίτι, σοκάροντας με τα ρατσιστικά σχόλια εναντίον της.

Η «Ντίντι», όπως την φωνάζουν στο σπίτι, αναφέρθηκε στο πώς σχολιάζει ο κόσμος την ίδια για τα κιλά της, ενώ απάντησε στο αν θα έχανε για να αρέσει σε κάποιο σύντροφό της, τονίζοντας πως δε θα το ήθελε σε καμία περίπτωση, προσθέτοντας ότι θα έπρεπε να την αποδέχεται ο άνδρας όπως θα ήταν.

Στην αρχή, πάντως, ο «Μεγάλος Αδελφός» τη ρώτησε πόσα κιλά έχει χάσει και η Αφροδίτη απάντησε πως πρόκειται για τρία κιλά, επισημαίνοντας, μάλιστα, ότι αν αποφασίσει να κάνει δίαιτα είναι πειθαρχημένη.

Δείτε το ροχαλητό της Χριστίνας και τα τσουχτερά σχόλια της Σοφίας και Αφροδίτης.

Big Brother: Απίστευτο πλάνο - Ο Παναγιώτης σήκωσε το φόρεμα της Χριστίνας

Νέο απαράδεκτο πλάνο προβλήθηκε, στο επεισόδιο του Big Brother για τη Δευτέρα (12/10), με την Χριστίνα Ορφανίδου να παίζει και με τους δύο εκ των διδύμων, με τον έναν να της σηκώνει το φόρεμα.

Τα ερωτικά παιχνίδια δε σταματούν στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού». Ειδικά για την Χριστίνα και τον Παναγιώτη που φαίνεται πως είναι... ερωτευμένοι.

Οι τρεις τους με τον αδερφό του Παναγιώτη, σηκώθηκαν για να φτιάξουν κάτι στην κουζίνα. Ο πρώτος λοιπόν την ώρα που έπαιζαν σήκωσε το φόρεμα της Χριστίνα με την ίδια να αντιστέκεται. Νωρίτερα, είχαν και άλλα τρυφερά τετ α τετ.

Big Brother: Το χάος στην πισίνα και το αουτσάιντερ που έγινε αρχηγός της εβδομάδας

Απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε στο Big Brother, αφού αρχηγός της εβδομάδας αυτής έγινε το μεγάλο αουτσάιντερ, που δε θα περίμενε κανείς να κερδίσει στη δοκιμασία.

Ο «Μεγάλος Αδελφός» κάλεσε τον προηγούμενο αρχηγό, Δημήτρη Κεχαγιά, και του έδωσε ένα γράμμα με τη δοκιμασία. Σε αυτήν, οι παίκτες θα έπρεπε να ψάξουν μες στα άχυρα και να βρουν… τη βελόνα, δίνοντας κυριολεκτική διάσταση σε μια γνωστή παροιμία.

Εκείνη που κατάφερε να βρει τη βελόνα ήταν η Ραΐσα, που πανηγύρισε έξαλλα την νίκη και, κατά συνέπεια, την αρχηγία της. Δεν άργησε, βέβαια, να αφήσει και τις «μπηχτές» της για τους παίκτες, που δεν τους άρεσε που τη βλέπουν σε αυτή τη θέση.

Νωρίτερα ωστόσο, έγινε χαμός στην πισίνα του σπιτιού από τα παιχνίδια των παικτών. Δείτε πόσα κιλά έχασε η Αφροδίτη μέσα στο παιχνίδι.

Το παιχνίδι του μεγάλου αδερφού ήθελε τους συμμετέχοντες να μαζεύουν με τα ρούχα τους όσο το δυνατόν περισσότερη ποσότητα νερού μπορούσαν. Μετά το τέλος ξεκίνησαν τα πειράγματα και οι βουτιές στην πισίνα.

Big Brother: Εκτός εαυτού η Ραϊσα - «Άντε γαμ@@@@»

Πυρ και μανία ήταν στο νέο επεισόδιο του Big Brother η Ραΐσα που βγήκε εκτός εαυτού με τη Σοφία, λέγοντάς της «άντε γαμ@@@@» και προκαλώντας πανικό στο σπίτι.

Η Αλβανίδα παίκτρια ήταν η νικήτρια στην τελευταία δοκιμασία, πανηγυρίζοντας έξαλλα, αφού από θέση αουτσάιντερ έγινε η αρχηγός της νέας εβδομάδας, με όποια προνόμια μπορεί αυτό να συνεπάγεται.

Λίγο αργότερα, ξεκίνησε και η κουβέντα για τις αρμοδιότητες στο σπίτι, με τη Σοφία να τονίζει πως δε θέλει να πάει στην αποθήκη και να αναλάβει εκεί τις δουλειές. «Ή θα έρθεις μαζί μου τώρα ή άντε και γαμ@@@@», της απάντησε η Ραΐσα, ούσα έξαλλη με τη συμπαίκτριά της.