Μαρία Σολωμού: «Ο γιος μου είναι μεγάλος, πήγε να μείνει με τον μπαμπά του»

Τα αποκάλυψε όλα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρία Σολωμού: «Ο γιος μου είναι μεγάλος, πήγε να μείνει με τον μπαμπά του»

Η Μαρία Σολωμού μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιο της, ο οποίος, όπως είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός έχει μεγαλώσει, και αποφάσισε να φύγει από το σπίτι και να πάει να μείνει με τον μπαμπά του.

Η αγαπημένη ηθοποιός ετοιμάζεται για το νέο της ξεκίνημα και την εκπομπή της - δείτε εδώ πώς θα ονομαστεί.

Η γνωστή ηθοποιός πρόκειται να παρουσιάσει εκπομπή στο Mega μαζί με τις Κατερίνα Ζαρίφη και Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η ίδια στις δηλώσεις της ανέφερε: «Δεν θα σου πω για σίριαλ αυτήν τη στιγμή, λογικά ναι. Θα κάνω απογευματινή εκπομπή στο Mega».

Για τον γιο της Αλέξανδρο, που είναι πια 15 χρόνων και ζει μαζί με τον πατέρα του Μάριο Αθανασίου, η Μαρία Σολωμού ανέφερε: «Ο γιος μου δεν θέλει να “πειραματιστεί” με το θέατρο. Δεν του αρέσει καθόλου. Ό,τι έχει να κάνει με τεχνολογία και Youtube του αρέσουν. Σε αυτήν την ηλικία θέλουν να γίνουν όλοι Youtubers. Ο γιος μου είναι 15 χρόνων τώρα. Μένει με τον μπαμπά του. Είναι μεγάλος και πήγε να μείνει με τον μπαμπά του».

Μαρία Σολωμού γιος

Μαρία Σολωμού: Δεν θα πιστέψετε σε ποιον πρώην της ευχήθηκε!

Όταν ένα ζευγάρι χωρίσει, οι δρόμοι που θα έχουν ως επιλογή να ακολουθήσουν είναι δύο και είναι οι εξής. Είτε θα γίνουν εχθροί και άγνωστοι μεταξύ τους ρίχνοντας πίσω τους μαύρη πέτρα, είτε θα κρατήσουν φιλικές, πολιτισμένες και τυπικές επαφές. Στον χώρο της showbiz το δίλημμα παραμένει το ίδιο.

Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που ξέρουμε ότι επέλεξαν να γίνουν πάλι ξένοι μεταξύ τους, αλλά ούτε λίγοι δεν ήταν και αυτοί που είτε για τα μάτια του κόσμου είτε για το δικό τους καλό κρατάνε επαφές και επικοινωνία. Στην κατηγορία αυτή ανήκει η αγαπημένη μας, Μαρία Σολωμού.

Με τους πρώην που γνωρίζουμε ότι είχε η ηθοποιός, φαίνεται ότι κρατά πολύ καλή σχέση μαζί τους, ιδίως με τον Μάριο Αθανασίου, που έχουν μάλιστα και ένα παιδί. Με έναν άλλον πρώην όμως είναι που κρατάει επίσης καλές επαφές μιας και του ευχήθηκε στο instagram της για τα γενέθλια του. Δες, παρεμπιπτόντως, πόσο χρονών είναι η Σολωμού!

Ο λόγος για τον Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος γιόρταζε στις 6 Οκτώβρη και η Σολωμού αφιέρωσε ένα στόρι σε αυτόν με τις ευχές της. Σε περίπτωση που δεν το είχες ξανακούσει, να σου πούμε ότι οι δύο διάσημοι ηθοποιοί ήταν ζευγάρι πριν πολλά χρόνια, όταν σπούδαζαν, όπως αποκάλυψαν αρκετά χρόνια πριν σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Δες παράκατω το instagram story της:

Μαρία Σολωμού και Αλέξης Γεωργούλης γενέθλια