Κορονοϊός: Θετικός ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κορονοϊός: Θετικός ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο 35χρονος διαγνώστηκε με τον ιό πριν από τη αναμέτρηση με τη Σουηδία για το Nations League την Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου.

Ο σταρ της Γιουβέντους αποχώρησε από την αποστολή και τέθηκε σε καραντίνα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πορτογαλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας είναι καλά στην υγεία του και δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα. Ποιος είναι ωστόσο, ο πρώτος Έλληνας Ολυμπιονίκης που έκανε το εμβόλιο;

Κριστιάνο Ρονάλντο: Θα σας πέσει το σαγόνι! - Η βίλα του στο πιο μαγικό μέρος της Πορτογαλίας

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει μια βίλα στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας που είναι και ένα από τα πιο μαγικά μέρη της συγκεκριμένης χώρας. Μας έπεσε το σαγόνι με τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει.

Η Πορτογαλία είναι γενικά πανέμορφη ωστόσο στη Μαδέιρα είναι ονειρεμένα, αφού πρόκειται για ένα σύμπλεγμα νησιών. Εκεί περνά λοιπόν και την καραντίνα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού είναι και ο τόπος καταγωγής του.

Ο Πορτογάλος έχει καταφέρει να γυρίσει στην χώρα του και τώρα περνά τις ημέρες του μαζί με την σύντροφό του και τα πέντε τους παιδιά. Ο ίδιος συχνά πυκνά κάνει αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εμείς μείναμε με τις φωτογραφίες, που ποστάρει από το υπέροχο σπίτι του. Δείτε ωστόσο και τι συνέβη με την μητέρα του.

Μπορεί κάποιοι να κάνουμε καραντίνα σε δυάρια, αλλά αυτό δεν ισχύει προφανώς και για τους διάσημους που έχουν άπλετο χώρο.

Αυτό είναι το πιο μαγικό μέρος της Πορτογαλίας, όπου έχει βίλα ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Η Μαδέρα (πορτογαλικά: Madeira, προφέρεται Μαδέιρα, επισήμως: Αυτόνομη Περιοχή της Μαδέρας,πορτογαλικά: Região Autónoma da Madeira) είναι ομάδα νήσων στον Ατλαντικό ωκεανό που ανήκουν στην Πορτογαλία. Είναι δημοφιλής προορισμός για τους τουρίστες καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, ενώ τα νησιά είναι φημισμένα παγκοσμίως για το κρασί της Μαδέρας.

Η Μαδέρα, γνωστή αρχικά στους Ρωμαίους ως «Πορφυρά νησιά», ανακαλύφθηκε εκ νέου (τυχαία) από τους Πορτογάλους ναυτικούς και προσαρτήθηκε στην Πορτογαλία το 1418. Από αυτήν την περίοδο ήταν μια αυτόνομη περιοχή της Πορτογαλίας. Η Μαδέρα και το Πόρτο Σάντο είναι τα μόνα κατοικημένα νησιά. Αυτά τα νησιά είναι ένα πορτογαλικό αυτόνομο αρχιπέλαγος στο βόρειο Ατλαντικό ωκεανό.

Η Μαδέρα βρίσκεται βόρεια των Καναρίων Νήσων και αρκετά μίλια δυτικά του Μαρόκου. Το κλίμα των νησιών είναι υποτροπικό, κυρίως όμως υγρού ωκεάνιου τύπου, και επηρεάζεται από το θερμό ρεύμα του Κόλπου (Gulf stream). Η χλωρίδα των νησιών είναι πλούσια συμπεριλαμβανομένου και ενός είδους δάφνης που σχηματίζει μάλιστα και ολόκληρα δάση.