Style me up: «Τρέλανε» το πλατό ο Αλεξάνδρου - Σηκώθηκε και χόρευε με τη διαγωνιζόμενη

Απίστευτη στιγμή...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Style me up: «Τρέλανε» το πλατό ο Αλεξάνδρου - Σηκώθηκε και χόρευε με τη διαγωνιζόμενη

Χαμός επικράτησε στο πλατό του Style me up, όταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, σηκώθηκε πάνω και χόρεψε μαζί με την διαζωνιζόμενη σε λάτιν ρυθμούς.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης Λιάσκος αναρωτήθηκε με τι ασχολείται η παίκτρια, απαντώντας του «Γυμνάζομαι πολύ και τώρα τελευταία ασχολούμαι με τον μοντέρνο χορό».

Με παρότρυνση λοιπόν του ίδιου, αλλά και της παρουσιάστριας, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, παρόλο που είχε τις αντιρρήσεις του, σηκώθηκε πάνω και ο χορός ξεκίνησε. Δείτε εδώ την εντυπωσιακή πρεμιέρα.

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ! - " Επέλεξα να κάνω μοναχικές διακοπές..."

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στην Realnews και στην Νίκη Κώτσου για τα επαγγελματικά του νέα αλλά και την προσωπική του ζωή!

Μια νέα σεζόν ξεκινάει για όλους έτσι και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε πως πέρασε τις καλοκαιρινές του διακοπές, μίλησε για το κεφάλαιο Ελένη αλλά και την παρουσία του στην κριτική επιτροπή του Style me up!

Μετά τον χωρισμό του από την επιχειρηματία και πρώην μοντέλο, Μαρία Καλάβρια ο ίδιος δηλώνει πως δεν είναι ακόμα έτοιμος να μπει σε μια νέα σχέση.

«Απόλαυσα φέτος τις διακοπές μου, ηρέμησα, είδα πολλούς φίλους και αναθεώρησα πολλά» αναφέρει και συμπληρώνει πως επέλεξε χαλαρά και καθόλου κοσμικά μέρη για τις διακοπές του, όπως τα Καμένα Βούρλα, ο Βόλος και η Ελαφόνησος.

Φυσικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δε γινόταν να μην αναφερθεί και στην Ελένη Μενεγάκη λέγοντας, «Μου λείπει σίγουρα η Ελένη Μενεγάκη, αλλά πρέπει να προχωράμε μπροστά στις νέες προκλήσεις. Η Ελένη είναι κεφάλαιο για την ελληνική τηλεόραση».

Όσο για το νέο του τηλεοπτικό βήμα αναφέρει, «Θα είμαι μέλος της κριτικής επιτροπής στο Style me Up με τη Μαρία Μπακοδήμου αλλά ακόμη περιμένουμε να ολοκληρωθεί το στούντιο, καθώς γίνεται μια προσεγμένη δουλειά. Πιστεύω ότι με το καλό την επόμενη εβδομάδα θα μπορούμε να το δούμε»

Δημήτρης αλεξάνδρου αποκαλυπτικές δηλώσεις