Σόκαρε η Πηγή Δεβετζή - «Δεν πιστεύουν ότι έχω κορωνοϊό και στέλνουν...»

Όσα εξομολογήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Τσαλίκη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σόκαρε η Πηγή Δεβετζή - «Δεν πιστεύουν ότι έχω κορωνοϊό και στέλνουν...»

Στη βραδινή ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τσαλίκη, μίλησε τηλεφωνικά η Πηγή Δεβετζή η οποία βρέθηκε εδώ και λίγες ημέρες θετική στον κορωνοϊό. Η ίδια ξέσπασε για τα μηνύματα που της στέλνουν εκείνοι που πιστεύουν πως δεν είναι θετική στον ιό.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι υπάρχουν σχόλια που υποστηρίζουν οτι πληρώθηκε για να πει ότι είναι θετική λέγοντας: «Κάποιοι δεν πιστεύουν ότι έχω κορονοϊό και στέλνουν απαίσια μηνύματα...Όσοι δε πιστεύουν να έρθουν εδώ να τους κολλήσω».

Μάλιστα η Πηγή Δεβετζή στέλνοντας έστειλε το μήνυμα της δηλώνοντας «Πρέπει να προσέχουμε περισσότερο όλοι μας. Επιτέλους να τελειώσει».

Το συγκεκριμένο απόσπασμα από την εκπομπή, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Γιώργος Τσαλίκης γράφοντας: «Το ξέσπασμα της Πηγής. Η αγαπημένη μας Πηγή Δεβετζή μετά από την ανακοίνωση της περιπέτειας της με τον COVID-19, μιλάει για την τοοοοση αγάπη που έχει πάρει αλλά και για κάποια χυδαία σχόλια τα οποία πραγματικα με ξαφνιάσανε παρα πολύ στον αέρα του SIXTY SECONDS ON CALL. Περαστικά Πηγή μας .. σε ευχαριστούμε. Σε περιμένουμε». Δείτε όλες τις εξελίξεις για τη συμμετοχή της στο J2US.

Πηγή Δεβετζή: Επιδεινώθηκε η κατάστασή της - «Άρχισαν να εμφανίζονται συμπτώματα»

Η Πηγή Δεβετζή μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την περιπέτεια που βιώνει με τον κορωνοϊό και αποκάλυψε πως η κατάσταση της έχει αρχίσει να επιδεινώνεται αφού εμφανίστηκαν τα πρώτα συμπτώματα ενώ στην αρχή ήταν ασυμπτωματική.

Η γνωστή αθλήτρια περιέγραψε αναλυτικά την κατάσταση της υγείας της από την στιγμή που βρέθηκε θετική στον ιό αλλά και για το Just The 2 Of Us που τελικά λόγω της υγείας της δεν θα συμμετέχει τουλάχιστον στην πρεμιέρα του show.

«Είμαι καλά αλλά τα συμπτώματα αρχίζουν και εμφανίζονται σιγά σιγά. Στην αρχή ήμουν ασυμπτωματική. Την πρώτη μέρα είχα δέκατα, μετά πονοκέφαλο και νόμιζα ότι ήμουν ματιασμένη.

Την επόμενη μέρα μίλησα με τον γιατρό μου και την κολλητή μου που είναι νοσηλεύτρια, οι οποίοι μου είπαν να πάω να κάνω το τεστ, το οποίο βγήκε θετικό.

Κατευθείαν ενημέρωσα τους ανθρώπους που είχα συναναστραφεί. Πήρα τον Νίκο Κοκλώνη και του είπα για το τεστ. Μου έστειλε ιδιωτικό γιατρό για επαναληπτικό τεστ και ήταν πάλι θετικό. Μιλάω κάθε μέρα με τον γιατρό. Τα συμπτώματα που αντιμετωπίζω τώρα είναι ότι χάνω τη γεύση μου και έχω λίγο βήχα. Σε γενικές γραμμές το περνάω ήπια στο σπίτι μου.

Η καραντίνα μου μετράει από τις 7 του μήνα και μέχρι τις 21 Οκτωβρίου πρέπει να είμαι στο σπίτι. Τι θα γίνει ακριβώς με το Just the two of us δεν ξέρω. Από όσο βλέπω η παραγωγή θα με αντικαταστήσει στην πρεμιέρα και μετά θα δούμε. Δείτε εδώ ποιος λέγεται ότι θα είναι ο αντικαταστάτης της!

Μπορεί εγώ να είμαι αθλήτρια και να το περνάω ήπια αλλά το πιο βασικό είναι να προσέχουμε πολύ γιατί όλοι έχουμε στο σπίτι μας γονείς και μεγάλους ανθρώπους. Μπορεί να είμαι εγώ σπίτι δυνατή αλλά άλλοι άνθρωποι υπάρχουν στα νοσοκομεία και στις εντατικές», δήλωσε η Πηγή Δεβετζή.