Ζαμπέτογλου - Αναγνωστόπουλος: Απασφάλισαν κατά του Παπανώτα - «Κάθε πρωί φτύνω...»

Η απάντηση στην αιχμηρή δήλωση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζαμπέτογλου - Αναγνωστόπουλος: Απασφάλισαν κατά του Παπανώτα - «Κάθε πρωί φτύνω...»

Απασφάλισε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κατά του Δημήτρη Παπανώτα, μετά την αιχμηρή δήλωση που έκανε προς το πρόσωπο της παρουσιάστριας.

«Δεν έχω λόγια!!! Η Νανσυ δίνει συνέντευξη στο...περιοδικό της, το down town!!!! Και όχι μόνο αυτό! Η λεζάντα γράφει " η καλή τηλεόραση έχει την υπογραφή τους "... της (μα ποιας άλλης???) ιδίας της ιδιοκτήτριας- συνεντευξιαζόμενης, ε και παρεμπιπτόντως του , ήρωα ομολογουμένως, συμπαρουσιαστή....

Θα μου πεις αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει...Θα σου απαντήσω, όλα πρέπει να έχουν όριο... Και επίπεδο. Φαντάζομαι κάθε πρωί τη Νανσυ να φτύνει στον καθρέφτη της μην αυτοματιαστεί...Τι να πω!!!!!», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Η απάντηση Ζαμπέτογλου - Αναγνωστόπουλου στον Παπανώτας μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε

«Δεν θα απολογηθώ γι’ αυτό, όταν είμαστε 25 χρόνια στη δουλειά κι έχουμε κάνει δεκάδες χιλιάδες συνεντεύξεις. Δεν θα απολογηθώ και σε έναν άνθρωπο που δεν έχει ιδέα από τα περιοδικά. Άλλο πράγμα η τηλεόραση, άλλο πράγμα τα περιοδικά», είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Από την άλλη πλευρά, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου πρόσθεσε: «Κάθε πρωί φτύνω τον καθρέφτη μου. Όχι μόνο εγώ, βάζω και τους άλλους. Δεν πειράζει. Αλήθεια, δεν πειράζει». Δείτε ωστόσο, όλες τις αλλαγές του Dot.

Δημήτρης Παπανώτας: Τα πυρά στο Big Brother και τον παρουσιαστή - «Μας αναφέρει ανά πεντάλεπτο τη σύζυγό του...»

Πυρά κατά του Big Brother και του παρουσιαστή του έριξε ο Δημήτρη Παπανώτας μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μεταξύ άλλων ότι είναι ένα ριάλιτι χωρίς αντικείμενο σε σχέση με τα άλλα που έχουν να μέσα τους στοιχεία φλερτ ή στοιχεία ανταγωνισμού στο τραγούδι.

«Αφού λοιπόν σας ενδιαφέρει ακούστε δύο πράγματα.

Αφήστε καταρχήν τις συγκρίσεις. Το big brother είναι το μόνο ριαλιτι χωρίς αντικείμενο. Οπότε καμία σχέση με τα υπόλοιπα όπου πηγαίνεις για να τραγουδήσεις ή να γίνεις μοντέλο ή σεφ ή να φλερτάρεις. Το επίπεδο βέβαια του φλερτ και της ερωτικής διεκδίκησης δεν έχει πάντα να κάνει με την γενικότερη προσωπικότητα του ανθρώπου. Εκεί, αν την δαγκώσεις, μπορεί να ξεφύγεις όποιος κι αν είσαι. Πόσο μάλλον όταν παίζει κι ο γυναικείος ανταγωνισμός…

Όσο για το big brother, δε φταίει το κονσεπτ γιαυτό που βλέπετε. Μια χαρά θα ήταν αν έμπαιναν στο σπίτι άνθρωποι σκεπτόμενοι, με παιδεία κι ενδιαφέροντα. Αν αντί να σκοτώνονται και να πουλάνε κρέας και ματαιοδοξία, βλέπαμε να συζητούν όπως κάνουμε όλοι στις παρέες μας. Να διηγούνται κομμάτια της ζωής τους όπως κάνουμε όταν γνωρίζουμε καινούργιους φίλους. Να φλερτάρουν… Αν το παιγνίδι μας έδειχνε ότι υπάρχουν και σκεπτόμενοι και σοβαροί μετανάστες. Έξυπνες χειραφετημενες γυναίκες. Ομορφαντρες που δεν ζουν μόνο για τους κοιλιακούς τους. Καταλαβαινετε ελπίζω. Το πρόβλημα λοιπόν είναι ποιους επέλεξαν για μέσα.

Με τι κριτήρια. Κσι θα σας εκπληξω. Γυναίκα έβαλε την τελική υπογραφή στην επιλογή!!!!! Χωρίς προφανώς καν να σκεφτεί τι συμπέρασμα μπορεί να βγάλει κανείς για το γούστο της ή το επίπεδο της… Κερασάκι στην τούρτα η επιλογή παρουσιαστή και πάνελ… Ο κεντρικός να τραγουδάει (άσχετο) τα τραγούδια του και τα τραγούδια του μπαμπά… Α και να μας αναφέρει ανά πεντάλεπτο τη σύζυγό του…( αν μπορούσε ας έκανε κι αλλιώς)… Το πάνελ αξιοθρήνητο… Όπως τα περισσότερα πάνελ πασχίζει να φανεί… Ω τι μοίρα για ένα άνθρωπο προχωρημένης ηλικίας και γνωστής… πορείας…

Η ψυχολογος δε, αν δε χτυπήσει μπιέλα τώρα, δε θα χτυπήσει ποτέ. Το βλέπεις το πολιτισμικό σοκ στα μάτια της. Ε, σε κάποιο λάιβ θα τα σκίσει τα πτυχία της…Το βλέπω…Σε άγρα τηλεθέασης και για την τελική κάθαρση…
Αυτά. Ελπίζω να μη βιαστείτε οι καλοθελητες να με παρεξηγήσετε ΠΆΛΙ Αν και δε βαριέσαι».

Να σημειώσουμε πως το Big Brother κατακεραύνωσε και η Ντόρα Μακρυγιάννη, η πρώην πρωταγωνίστρια της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα».