GNTM 3: Οι παίκτες.. βγήκαν από τα ρούχα τους - Η δοκιμασία και ο νικητής με το πλεονέκτημα στο makeover

Πάθανε όλοι πλάκα και τα κλάματα άρχισαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3: Οι παίκτες.. βγήκαν από τα ρούχα τους - Η δοκιμασία και ο νικητής με το πλεονέκτημα στο makeover

H Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας επισκέφθηκαν το σπίτι του GNTM 3 για μια δοκιμασία επιβράβευσης, που σκοπό έχει να βοηθήσει τα παιδιά να απελευθερωθούν και να «τσαλακωθούν». Ο νικητής μάλιστα, είχε πλεονέκτημα στο makeover. Ποιος βγήκε από τα ρούχα του καλύτερα από τους άλλους...

Με έμπνευση από τις ταινίες «Risky Business» και «Striptease», τα μοντέλα έπρεπε να μεταμορφωθούν σε νέους Tom Cruise και Demy Moore αντίστοιχα, δείχνοντας τις χορευτικές τους ικανότητες.

Ο νικητής της συγκεκριμένης δοκιμασία λοιπόν, ήταν ο Σήφης, ο οποίος χόρεψε καλύτερα από τους υπόλοιπους, ενώ είχε και την καλύτερη έκφραση.

Στη συνέχεια, ανακοινώθηκε σε όλους τους παίκτες, όταν ήρθε η ώρα της... μεταμόρφωσης τους και όλοι οι παίκτες πανηγύρισαν. Όταν όμως ήρθε η ώρα να δουν τα looks τους «πάγωσαν».

Ο Σήφης όμως λόγω της νίκης του είχε το πλεονέκτημα να διαλέξει εκείνος το κούρεμα που θα κάνει. Να σημειώσουμε πως παίκτρια είναι τραυματισμένη.

GNTM 3: Τα αποκαλύπτει όλα ο αδερφός της Ίριδας - "Είναι αποτέλεσμα μοντάζ"

Η Ίριδα, παίκτρια του φετινού GNTM 3, έχει ξεχωρίσει αρκετά και έχει συζητηθεί έντονα για τον εκρηκτικό της χαρακτήρα.

Στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε μια έντονη κόντρα μεταξύ της παίκτριας και του Δημήτρη Σκουλού, μιας και η ίδια δεν μασάει ποτέ τα λόγια της και κάθε φορά εκφράζεται δυναμικά και αυθόρμητα. Φυσικά όμως αυτό έχει και τις ανάλογες συνέπειες.

Για την παρεξήγηση αυτήν μίλησε ο αδερφός της Ίριδας το πρωί της Τρίτης στο Happy Day. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

“Νομίζω ότι η Ίριδα είχε πολύ άγχος για αυτό αντέδρασε έτσι με τον Δημήτρη Σκουλό. Νομίζω ότι αυτό που προσπάθησε να πει είναι ότι δε θέλει να επηρεαστεί από τις προσδοκίες που είχαν οι κριτές… Αυτό που έχω δει μέχρι στιγμής είναι ότι η Ίριδα βγαίνει πιο δυναμική, αυτό που βλέπετε στο παιχνίδι βέβαια είναι και αποτέλεσμα μοντάζ. Δεν είναι η συνολική εικόνα. Νομίζω ότι πήγε αποφασισμένη φέτος”.

Όσο για τη δοκιμασία με τον Έντουρντ κατά την οποία την είδαμε να βάζει τα κλάματα ο αδερφός του μοντέλου παραδέχτηκε ότι ένιωσε άβολα.

TAGS