GNTM 3: Ξέσπασαν σε κλάματα οι 2 κοπέλες που έκοψαν αγορέ τα μαλλιά τους - Έξαλλη η Βίκυ Καγιά

Δεν σταμάτησαν τα δάκρυα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3: Ξέσπασαν σε κλάματα οι 2 κοπέλες που έκοψαν αγορέ τα μαλλιά τους - Έξαλλη η Βίκυ Καγιά

Σε κλάματα ξέσπασαν στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 οι δυο παίκτριες που έκοψαν αγορές τα μαλλιά τους και η αλλαγή πραγματικά είναι απίστευτη. Η Βίκυ Καγιά μάλιστα, έγινε έξαλλη μόλις τις είδε.

Συγκεκριμένα, η Λία και η Ειρήνη είχαν τις μεγαλύτερες αλλαγές, καθώς χρειάστηκαν να αποχωριστούν τα μακριά μαλλιά τους και να τα κάνουν αντρικά.

Μπορεί η Λία στην αρχή να μην μπορούσε να το συνειδητοποιήσει, ωστόσο στη συνέχεια φάνηκε να της αρέσει η αλλαγή της.

Αυτή όμως που δεν μπορούσε με τίποτα να χαρεί με το makeover της ήταν η Ειρήνη. Μάλιστα, όταν την είδε η Βίκυ Καγιά να κλαίει προσπάθησε να την ηρεμήσει. Όταν είδε όμως ότι συνεχίζει να κλαίει, έγινε έξαλλη και μίλησε για την δική της εμπειρία όταν χρειάστηκε να κόψει τα μαλλιά της και να τους αλλάξει χρώμα. Δείτε όμως ποιος είχε το πλεονέκτημα να διαλέξεις μόνος του το κούρεμα.

Τα δύο μοντέλα του GNTM 3 που έχουν «τρελάνει» τη Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά ήταν σήμερα το πρωί καλεσμένη στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων δε δίστασε να αποκαλύψει δημόσια, ποια είναι τα δύο μοντέλα του GNTM 3 που την έχουν «τρελάνει» για τα καλά και την έχουν κάνει να τους εκτιμά.

Είναι αλήθεια ότι η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν θεωρεί συγκεκριμένα κάποιο μοντέλο φαβορί, ωστόσο αποκάλυψε πως όλα έρχονται τούμπα στο παιχνίδι ανάμεσα στα αγόρια και τα κορίτσια με αποτέλεσμα να μην έχουν ιδέα πλέον οι κριτές ποιοι θα βρεθούν στον τελικό.

Το μοντέλο - παρουσιάστρια σχολίασε επίσης πως οι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι φέτος είναι πολύ σοβαροί και ασχολούνται κυρίως με το επάγγελμά τους. Δείτε εδώ ποια δύο φαβορί αποχωρούν από το ριάλιτι αυτή την εβδομάδα.

Η Βίκυ Καγιά ξεκαθάρισε πως υπάρχουν 4 μοντέλα που έχουν ξεχωρίσει και θα μπορούσε άνετα να τα δει στον τελικό. Πρόκειται για δύο αγόρια και δύο κορίτσια.

Η ίδια ωστόσο έχει ξεχωρίσει τον Ανδρέα Αθανασόπουλο και την Παρασκευή Κερασιώτη.