Θρήνος για την Μαριλένα Ράδου από τη νέα σειρά "Ήλιος" του ΑΝΤ1

Αποκάλυψε τα πάντα στο περιοδικό YOU

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος για την Μαριλένα Ράδου από τη νέα σειρά

Μπορεί με την εξωτερική της εμφάνιση να προκαλεί πολλά εγκεφαλικά, παρόλα αυτά εκείνη δηλώνει τρία χρόνια μόνη, δίνοντας έμφαση στα επαγγελματικά της. Φέτος δικαιώνεται με σταθερό ρόλο στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος. Η Μαριλένα Ράδου μιλάει στο YOU για την άγρια εφηβεία της, τον εξίσου άγριο τρόπο με τον οποίο ωρίμασε αλλά και τον θάνατο του πατέρα της.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You - Φωτογραφίες Κώστας Καπαρελιώτης

Η αποκάλυψη της Μαριλένας Ράδου. της ηθοποιού της σειράς Ήλιος για τον θάνατο του πατέρα της

Μαριλένα Ράδου θρήνος για την ηθοποιό της σειράς Ήλιος

Η νεανική ορμή που περιέγραψες, συνεχίστηκε και στα φοιτητικά σου χρόνια;

Ναι απλώς το τρίτο εξάμηνο, μόλις ενηλικιώθηκα, έχασα τον πατέρα μου. Οπότε καταλαβαίνεις πως όλη αυτή η μανία και ο παρορμητισμός ηρέμησαν. Δεν άλλαξα DNA, αλλά έκανα restart γιατί ήθελα να βρω τις ισορροπίες μου και να προσαρμοστώ σε μια καινούργια πραγματικότητα.

Ήσουν μικρή όταν τον έχασες...

Ναι, και μου στοίχισε πολύ. Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος δυναμίτης, φοβερός επαγγελματίας, δραστήριος και αγαπητός σε όλους. Ήταν εκπαιδευτικός, είχε τις σχολές Ρόδου, δούλευε πολύ και δυστυχώς πάνω που θα άρχιζα να τον ζω και να τον ευχαριστιέμαι, τον έχασα. Αλλά πιστεύω πως όταν χάνουμε κάποιον κοντινό μας άνθρωπο υπάρχει μέσα μας, οπότε είναι μαζί μου και με συντροφευει.

Μαριλένα Ράδου: Η ηλικία και η καταγωγή της ηθοποιού του ΑΝΤ1 από την σειρά Ήλιος

Η Μαριλένα Ράδου είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε το 1983 (ηλικία 37 χρονών) στο Μαρούσι.Το 2000 Αποφοίτησε απο το Γενικό Ιδιωτικό Λύκειο "Πετράκη-Βαλσαμίδου", στον Πειραιά. Το 2005 αποφοίτησε από το ΑΤΕΙ Ηπείρου από το Τμήμα Αρχιτεκτονικής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Στο ίδιο τεύχος του περιοδικό YOU παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη και ο Χάρης Βαρθακούρης που πέταξε τα καρφιά του στον ALPHA για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν στην γυναίκα του, Αντελίνα.