Από το GNTM στο The Bachelor - Κι άλλη παίκτρια που έχει πάρει σβάρνα τα ριάλιτι!

Πόσα "πρώην μοντέλα" πια θα δούμε να διεκδικούν τον Βασιλάκο;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Από το GNTM στο The Bachelor - Κι άλλη παίκτρια που έχει πάρει σβάρνα τα ριάλιτι!

Τις τελευταίες μέρες έχουμε στα χέρια μας ζωντανές αποδείξεις ότι GNTM και Bachelor "συναντιούνται" συχνά! Και αυτό γιατί πολλές πρώην παίκτριες του GNTM τις βλέπουμε φέτος να διεκδικούν τον Παναγιώτη Βασιλάκο στο σπίτι του The Bachelor.

Δεν είναι πρώτη φορά που κάποια παίκτρια έχει πάρει σβάρνα τα ριάλιτι και την βλέπουμε κάθε χρόνο με διαφορετικό ρόλο στην τηλεόραση! Πριν λίγες μέρες ανακαλύψαμε ότι η Σία ήταν μια από αυτές τις παίκτριες (καθόλου παράδοξο ωστόσο) η οποία μάλιστα είναι και πρώην του Παντελή Παντελίδη.

Δεν αναφερόμαστε όμως στην Σία, αλλά στην Μαριεύη. Η μελαχρινή Κρητικιά προτού πάει στο Bachelor είχε κάνει και μία βόλτα από τις οντισιόν του GNTM χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι, αφού συγκέντρωσε 4 αρνητικές ψήφους και δεν κατάφερε έστω να περάσει στο Bootcamp.

Εκεί η Μαριεύη ήταν 19 ετών και αν μας ρωτάς θα λέγαμε πως δεν έχει αλλάξει καθόλου από εκείνη την οντισιόν.

Μαρία ευή gntm

Μαρία εύη bachelor

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το απόσπασμα:

The Bachelor - Spoiler: Αυτή θα είναι η μεγάλη νικήτρια!

ο «The Bachelor» έχει καταφέρει να συζητηθεί ποικιλοτρόπως από το πρώτο ρου επεισόδιο. To βασικό ερώτημα όλων όμως είναι ποια θα είναι η μεγάλη νικήτρια! Και φυσικά μάθαμε!

Και ενώ εμείς συνεχίζουμε να βλέπουμε τις κοπέλες να προσπαθούν να κατακτήσουν, όπως μπορούν, την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, οι καβγάδες και οι εντάσεις ανάμεσά τους συνεχώς αυξάνονται.

Στα επεισόδια που παρακολουθούμε στη βίλα υπάρχουν 14 κοπέλες, ωστόσο τα γυρίσματα φαίνεται πως ολοκληρώθηκαν και η μεγάλη νικήτρια αναδείχτηκε.

Αυτή που κέρδισε λοιπόν, όπως όλα δείχνουν, την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου είναι η Σία Βοσκανίδου.

Οι φήμες πως είναι η μεγάλη νικήτρια του «The Bachelor» κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο των social media.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με spoiler του «Πρωινού» πριν από λίγες ημέρες, στην τελική πεντάδα του «The Bachelor» έφτασαν η Βίβιαν, η Νικολέττα, η Αντζελίνα, η Σία και η Αναστασία. Δείτε ακόμα τις τολμηρές σκηνές στο χθεσινό επεισόδιο!Σια, the bachelor