Σε άσχημη κατάσταση η Μιχαηλίδου - "Υπάρχει σοβαρός λόγος που φεύγω από την Μελέτη!"

Δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σε άσχημη κατάσταση η Μιχαηλίδου -

H κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 και ο Ραφαήλ Σπύρος Κεραμίδας εντόπισε την Τίνα Μιχαηλίδου λίγη ώρα μετά την παραίτησή της από τον Alpha. Η δημοσιογράφος μίλησε βουρκωμένη για το τέλος της συνεργασίας της με το κανάλι.

«Προφανώς για να παραιτούμαι 13 Οκτωβρίου υπάρχει σοβαρός λόγος. Δεν έχω να επιβεβαιώσω κάτι αυτή τη στιγμή (για τοξική σχέση). Δεν έχω φύγει από άλλες κι άλλες εκπομπές. Οφείλω να διασφαλίσω την ψυχική μου ακεραιότητα. Δεν θέλω να αναφερθώ σε κάτι τέτοιο (κακές σχέσεις με τον Νίκο Μάνεση).

Είναι τιμή μου που συνεργάστηκα με την Ελεονώρα. Θα έκανα με χαρά ό,τι μου ζητούσε κάποιος όταν όμως υπάρχει αλληλοσεβασμός. Για να φεύγω σημαίνει ότι δεν αντέχω άλλο. Είμαι στρατιώτης. Δε φεύγω έτσι. Δεν είναι επιλογή μου να μείνω άνεργη 13 Οκτωβρίου», είπε η Τίνα Μιχαηλίδου, εμφανώς συγκινημένη. Άναυδοι έμειναν με την είδηση που κυκλοφώρησε για τον Μάνεση!

Χάος με Μελέτη - Μάνεση: «Θα έρθει η στιγμή που θα...»

Κανονικό χάος φαίνεται πως επικρατεί στις σχέσεις του Νίκου Μάνεση και της Ελεονώρας Μελέτη εδώ και αρκετές μέρες. Σήμερα μάλιστα, η αγαπημένη παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που θα λυθεί η παρεξήγηση.

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από τη ρήξη στις σχέσεις της με τον στενό συνεργάτη της, Νίκο Μάνεση. Οι δυο τους ξεκίνησαν μία πολύ όμορφη προσπάθεια στην αρχή ωστόσο τα έσπασαν πολύ σύντομα.

Αυτά είπε η Ελεονώρα Μελέτη για τις σχέσεις της με τον Νίκο Μάνεση
«Επειδή είμαστε γενικώς όλοι λίγο μπερδεμένοι, κάποια στιγμή θα έρθει η στιγμή που θα τα πούμε όλα. Αλλά ίσως αυτή η στιγμή να μην είναι τώρα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. «Κάποια εν τω μεταξύ είναι και απαντημένα… Δηλαδή το ότι αυτοπροτάθηκα! Θα το ακούνε και κορίτσια που μπορεί αν θέλουν κάποια στιγμή να κάνουν αυτή τη δουλειά και θα λένε, «α θα πηγαίνουμε και θα λέμε στα κανάλια να κάνουμε εκπομπές»! Έλα καλέ τώρα»!

«Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Υπήρχαν και τα δύο, συζητήσαμε επειδή ξέρανε και εσωτερικά ότι θα ανοίξουν ζώνες παραπάνω από μία, συζητήσαμε και ποιες θα ήταν ίσως οι πιο ευνοϊκές. Εγώ τους είπα ότι έχω και ένα παιδί και δεν μπορώ να δουλεύω από τις 6 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Δεν θέλω να το κάνω αυτό. Έγινα συζητήσεις που τις ξέρετε» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η παρουσιάστρια.

«Πλέον, το έλεγα και σε μια συνάδελφο προχθες, είναι σαν να συμβαίνει σε μια άλλη, έξω από μένα, το οτιδήποτε σε αυτή τη δουλειά. Δηλαδή έρχομαι και κάνω τη δουλειά μου, προς το παρόν είμαι αφοσιωμένη σε αυτό που έχουμε αναλάβει και δεν αφήνω να με επηρεάζουν πράγματα».