Άναυδοι στον ALPHA με την είδηση που κυκλοφόρησε για τον Νίκο Μάνεση

Τα νούμερα τηλεθέασης (11/10) προκάλεσαν χαμό στο κανάλι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άναυδοι στον ALPHA με την είδηση που κυκλοφόρησε για τον Νίκο Μάνεση

Από το πρωί, όλοι στον ALPHA έχουν μείνει εντελώς άναυδοι, από τη στιγμή που άκουσαν την είδηση που κυκλοφόρησε για τον Νίκο Μάνεση και για τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε χθες (11/10) στην πρωινή εκπομπή του.

Μπορεί να έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο ζήτημα ανάμεσα στον Νίκο Μάνεση και την Ελεονώρα Μελέτη - δείτε εδώ την τελευταία εξέλιξη - ωστόσο είναι αλήθεια πως ο παρουσιαστής έχει τον τρόπο να μαγνητίζει και με το παραπάνω το τηλεοπτικό κοινό.

Απόδειξη αυτού είναι τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει κάθε Σαββατοκύριακο, καθώς πάντα ξεπερνούν το 20%, ενώ χθες πλησίασαν το 30% στο δυναμικό κοινό.

Με αυτή την είδηση για τον Νίκο Μάνεση έμειναν άναυδοι στον ALPHA

Πρωινή ζώνη

  • Open: Έλα Χαμογέλα 10,7
  • Alpha: Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 27,4
  • ΣΚΑΙ: Σαββατοκύριακο παρέα 7,7
  • Mega: Οι μικρομεσαίοι 3,5
  • ΑΝΤ1: Οι μεν και οι δεν (Ε) 8,9
  • Star: Σκούμπι Ντου 8,6

Νίκος Μάνεσης νούμερα τηλεθέασης

Δείτε εδώ αναλυτικά τα χθεσινά (11/10) νούμερα τηλεθέασης.

Μαίνεται η κόντρα Μάνεση με Μελέτη - Οι νέες δηλώσεις για τη συνεργασία τους

Όπως όλα δείχνουν, η κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Νίκο Μάνεση και την Ελεονώρα Μελέτη μαίνεται και μάλιστα, ο πρώτος παραχώρησε δηλώσεις στο Πρωινό και αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στη συνεργασία τους στον ALPHA.

Μετά τις δηλώσεις που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη στην πρωινή, ραδιοφωνική της εκπομπή που «άδειασε» τον συνεργάτη της τονίζοντας πως «δεν είναι η ίδια υπεύθυνη για το περιεχόμενο της εκπομπής της», ο Νίκος Μάνεσης ήρθε να απαντήσει σήμερα στην κάμερα του Πρωινού και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα.

«Παιδιά δεν θα μιλήσω σε μια εκπομπή που είναι απέναντι στην Ελεονώρα Μελέτη! Θα αρχίσουν οι διαρροές μετά. Την καλημέρα μου στον Βαγγέλη Περρή. Γεια σας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης στην κάμερα του Πρωινού. «Παιδιά, επιστρέφω στη δουλειά μου.

Δεν ήμουν ποτέ αρχισυντάκτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Πρέπει να μάθετε πως το είχα πει πρώτα και μετά να το συζητήσουμε. Δεν κάνω δηλώσεις άλλες».