Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τέλος στην συνεργασία Μάνεση - Μελέτη! Τα πάνω κάτω στον ALPHA

Όλες οι πληροφορίες

Τέλος στην συνεργασία Μάνεση - Μελέτη! Τα πάνω κάτω στον ALPHA
News 14.10.2020 11:30
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως μπήκαν και επίσημα στη συνεργασία της Ελεονώρας Μελέτη με τον Νίκο Μάνεση.Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό, στην παρουσιάστρια ανακοινώθηκε επίσημα την Τρίτη από διευθυντικά στελέχη του Alpha, το τέλος της συνεργασίας της με τον Νίκο Μάνεση.

Πλέον η επιμέλεια της εκπομπής της, «Ώρα για Μελέτη» περνάει και τυπικά στη γενική διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης.

«Υπάρχουν νεότερες πληροφορίες σχετικά με το ρεπορτάζ. Η Ελεονώρα Μελέτη είχε σειρά επαφών τις τελευταίες μέρες με διευθυντικά στελέχη του Alpha και χθες το απόγευμα της ανακοινώθηκε και τυπικά η λήξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Μάνεση.

Η επιμέλεια της εκπομπής περνάει και τυπικά στη γενική διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης. Με αυτά τα άτομα θα έχει από εδώ και πέρα επαφές η Ελεονώρα Μελέτη. Θα έχει περισσότερο λόγο στην επιμέλεια της εκπομπής της και θα γίνουν τις επόμενες ημέρες και κάποιες διορθωτικές κινήσεις προς την κατεύθυνση που επιθυμεί η Ελεονώρα Μελέτη. Άναυδοι έμειναν με την είδηση που κυκλοφώρησε για τον Μάνεση!

Φανερά εκνευρισμένος ο Μάνεσης μπροστά στις κάμερες: "Περιμένω να δω..."

Στην κάμερα του Πρωινού και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ο Νίκος Μάνεσης, μετά την παραίτηση της δημοσιογράφου, Τίνας Μιχαηλίδου από τον Alpha. Ο Νίκος Μάνεσης απάντησε με οργή στα όσα ακούγονται περί bullying του ίδιου στους συνεργάτες του, ενώ άφησε σαφείς αιχμές για την Τίνα Μιχαηλίδου και τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε.

«Τι δουλειά έχω εγώ με μία δημοσιογράφο που παραιτείται από την εκπομπή της Μελέτη; Εγώ ρώτησα για να καταλάβω τι ακριβώς έχει γίνει και μου είπαν ότι αρνήθηκε να εργαστεί. Εμείς εδώ στο κανάλι λειτουργούμε ως εξής: ένα μήνα βγαίνει ένας ρεπόρτερ έξω, κάνει τεστ COVID-19 και ξαναμπαίνει μέσα.

Από ό,τι πληροφορήθηκα κι εγώ, γιατί δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της Μελέτη, έφτασε η σειρά της Τίνας Μιχαηλίδου να βγει έξω. Δήλωσε στη διεύθυνση του Alpha ότι θεωρεί υποτιμητικό να βγει έξω να κάνει ρεπορτάζ, έτσι μου έχουν πει, και στη συνέχεια παραιτήθηκε. Εγώ πώς εμπλέκομαι ρε παιδιά;

Το bullying είναι μια πολύ σοβαρή κατηγορία και πρέπει να αποδεικνύεται. Περιμένω να δω αποδείξεις. Γιατί αν δεν αποδειχθεί το bullying από όποιους το αναφέρουν δημοσίως, τότε υπάρχει ένα άλλο αδίκημα που λέγεται συκοφαντική δυσφήμιση.

Το bullying είναι μια πολύ σοβαρή κατηγορία και πρέπει να αποδεικνύεται. Περιμένω να δω αποδείξεις. Γιατί αν δεν αποδειχθεί το bullying από όποιους το αναφέρουν δημοσίως, τότε υπάρχει ένα άλλο αδίκημα που λέγεται συκοφαντική δυσφήμιση.

Που εγώ την έβαλα στην Ελεονώρα Μελέτη; Που η Ελεονώρα Μελέτη αμφισβήτησε την απόφασή μου αυτή όταν εμπλεκόμουν με την εκπομπή, επειδή είχε ακούσει άσχημα λόγια για την Τίνα Μιχαηλίδου και της είχα πει “κάνει για τη δουλειά σου, λίγο έλεγχο θέλει”. Τι σας είπε η Τίνα Μιχαηλίδου που έκανε διαρροές στους διαδρόμους, για πείτε μου να μάθω κι εγώ.

Τα παιχνιδάκια εγώ τα ξέρω και αυτή τη στιγμή διαπράττονται ποινικά αδικήματα. Εγώ είμαι το θύμα bullying, συκοφαντική δυσφήμιση λέγεται» είπε, μεταξύ άλλων, έντονα εκνευρισμένος ο Νίκος Μάνεσης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σε άσχημη κατάσταση η Μιχαηλίδου - "Υπάρχει σοβαρός λόγος που φεύγω από την Μελέτη!"

Τίνα Μιχαηλίδου: Μίλησε ανοιχτά για την παραίτηση της από τον ALPHA - «Προσβάλουν την αξιοπρέπειά μου»

Share