Η κληρονομιά της Μαρίνας Παντζοπούλου! Τι της έχουν ήδη γράψει Ματέο - Ελένη

Το δημοσίευμα που κάνει τον κύκλο του διαδικτύου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η κληρονομιά της Μαρίνας Παντζοπούλου! Τι της έχουν ήδη γράψει Ματέο - Ελένη

Ένα δημοσίευμα του περιοδικού Ciao για πρώτη φορά βγάζει στο φως της δημοσιότητας την κληρονομιά που έχει ήδη γράψει η Ελένη Μενεγάκη, στην κόρη της με τον Ματέο Παντζόπουλο, Μαρίνα.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει ότι στην Μαρίνα η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να δώσει το σπίτι στην Κηφισιά, εμβαδού 125 cm, το οποίο νωρίτερα είχε αποφασίσει να πουλήσει.

Η Ελένη ανακάλεσε την απόφαση προκειμένου η μικρή μαρίνα να πάρει το σπίτι. Πέρα απ'όλα αυτά όμως η Ελένη Μενεγάκη δημιούργησε ένα καταπίστευμα για όλα της τα παιδιά με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο θα τοκίζεται έως ότου αυτά κλείσουν το 31ο έτος της ηλικίας τους. Μέχρι τότε η Ελένη έχει τον έλεγχο του καταπιστεύματος και θα μπορεί να παρατείνει το χρόνο στον οποίο εκείνο θα μπορούν να πάρουν τα χρήματα.

Και πλέον η παρουσιάστρια μπορεί με ηρεμία να αφιερωθεί σε όσα έχει κατανού να κάνει στο μέλλον της.

Διαβάστε εδώ τα πάντα για την περιούσια της Ελένης Μενεγάκη!

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Αυτά είναι τα 3 πρόσωπα που βάφτισαν την μικρή Μαρινούλα

Η βάφτιση της μικρής Μαρινούλας, ήταν τότε η καλύτερη της χρονιάς, παρόλο που έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα και αυστηρά σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος ήθελαν να κρατήσουν το γεγονός μόνο για τους ίδιους και να μην δημοσιευθεί πουθενά, ενώ 3 πρόσωπα βάφτισαν την μικρή και δεν μιλάμε για τους νονούς της.

Μόνη της η παρουσιάστρια ήταν εκείνη που έκανε γνωστό το χαρμόσυνο γεγονός και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό, αφού δεν γνώριζε κανείς τίποτα.

Η Ελένη Μενεγάκη από την αρχή της καριέρας της στο χώρο της τηλεόρασης, ήθελε να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρόλο που ανά διαστήματα ακόμη και μέχρι σήμερα βγαίνουν πολλές φήμες στη δημοσιότητα.

Ωστόσο, την βάφτιση της μικρής Μαρίνας ήθελε να την ζήσει έτσι όπως ήθελε εκείνη, δηλαδή χωρίς να την νοιάζουν οι paparazzi.

Το μυστήριο έγινε ανήμερα της γιορτής του Αγίου Φανουρίου στη μονή Παναχράντου στην Άνδρο και το μυστήριο τέλεσαν οι τρεις μοναχοί της Μονής (Ευδόκιμος, Αέτιος, Φιλάρετος). Ενώ, νονοί όπως έχει γίνει γνωστό είναι τα αδέρφια της.

Αυτή είναι η Μονή Παναχράντου:

 Ελένη Μενεγάκη βάπτιση μικρής μαρίνας στο μοναστήρι

Δείτε εδώ, φωτογραφίες της μικρής Μαρίνας με τον πατέρα της Ματέο Παντζόπουλο από τις διακοπές τους στην Άνδρο