Ελεονώρα Μελέτη: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την παραίτηση της Τίνας Μιχαηλίδου - "Δεν θα μιλήσω για λογαριασμό κανενός!"

Τι δήλωσε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την παραίτηση της Τίνας Μιχαηλίδου -

Η Έλενα Πολυκάρπου από την εκπομπή Ευτυχείτε συνάντησε την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία ρωτήθηκε για την αποχώρηση της δημοσιογράφου Τίνας Μιχαηλίδου από την εκπομπή της Ώρα για Μελέτη!

Την παραίτησή της από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Ώρα για Μελέτη» υπέβαλε την Τρίτη η Τίνα Μιχαηλίδου. Η δημοσιογράφος έκανε μάλιστα μια αιχμηρή ανάρτηση στην οποία μιλάει για θέματα αξιοπρέπειας και καταστάσεις που πρόσβαλλαν την αξιοπρέπειά της, τον αυτοσεβασμό́ και τις αξίες τους.

«Εγώ με την Τίνα τα έχουμε συζητήσει και ότι πρέπει να πει η μία στην άλλη το έχει πει. Δε θα μιλήσω για λογαριασμό κανενός, πραγματικά. Όποιος θέλει ας μιλήσει με τον εαυτό του.

Χθες πήγα και είδα τη γιαγιά μου που είναι 86 χρονών και της είπα “γιαγούλα τώρα που κοιτάς πίσω η ζωή περνάει;” Και μου λέει “παιδί μου έτσι”. Τώρα με τι θα ασχολούμαστε;» αρκέστηκε να πει η Ελεονώρα Μελέτη. Δείτε την δήλωση της Τίνας Μιχαηλίδου, η οποία δεν σταμάτησε να κλαίει!

Φανερά εκνευρισμένος ο Μάνεσης μπροστά στις κάμερες: "Περιμένω να δω..."

Στην κάμερα του Πρωινού και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ο Νίκος Μάνεσης, μετά την παραίτηση της δημοσιογράφου, Τίνας Μιχαηλίδου από τον Alpha. Ο Νίκος Μάνεσης απάντησε με οργή στα όσα ακούγονται περί bullying του ίδιου στους συνεργάτες του, ενώ άφησε σαφείς αιχμές για την Τίνα Μιχαηλίδου και τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε.

«Τι δουλειά έχω εγώ με μία δημοσιογράφο που παραιτείται από την εκπομπή της Μελέτη; Εγώ ρώτησα για να καταλάβω τι ακριβώς έχει γίνει και μου είπαν ότι αρνήθηκε να εργαστεί. Εμείς εδώ στο κανάλι λειτουργούμε ως εξής: ένα μήνα βγαίνει ένας ρεπόρτερ έξω, κάνει τεστ COVID-19 και ξαναμπαίνει μέσα.

Από ό,τι πληροφορήθηκα κι εγώ, γιατί δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της Μελέτη, έφτασε η σειρά της Τίνας Μιχαηλίδου να βγει έξω. Δήλωσε στη διεύθυνση του Alpha ότι θεωρεί υποτιμητικό να βγει έξω να κάνει ρεπορτάζ, έτσι μου έχουν πει, και στη συνέχεια παραιτήθηκε. Εγώ πώς εμπλέκομαι ρε παιδιά;

Το bullying είναι μια πολύ σοβαρή κατηγορία και πρέπει να αποδεικνύεται. Περιμένω να δω αποδείξεις. Γιατί αν δεν αποδειχθεί το bullying από όποιους το αναφέρουν δημοσίως, τότε υπάρχει ένα άλλο αδίκημα που λέγεται συκοφαντική δυσφήμιση.

Το bullying είναι μια πολύ σοβαρή κατηγορία και πρέπει να αποδεικνύεται. Περιμένω να δω αποδείξεις. Γιατί αν δεν αποδειχθεί το bullying από όποιους το αναφέρουν δημοσίως, τότε υπάρχει ένα άλλο αδίκημα που λέγεται συκοφαντική δυσφήμιση.

Που εγώ την έβαλα στην Ελεονώρα Μελέτη; Που η Ελεονώρα Μελέτη αμφισβήτησε την απόφασή μου αυτή όταν εμπλεκόμουν με την εκπομπή, επειδή είχε ακούσει άσχημα λόγια για την Τίνα Μιχαηλίδου και της είχα πει “κάνει για τη δουλειά σου, λίγο έλεγχο θέλει”. Τι σας είπε η Τίνα Μιχαηλίδου που έκανε διαρροές στους διαδρόμους, για πείτε μου να μάθω κι εγώ.

Τα παιχνιδάκια εγώ τα ξέρω και αυτή τη στιγμή διαπράττονται ποινικά αδικήματα. Εγώ είμαι το θύμα bullying, συκοφαντική δυσφήμιση λέγεται» είπε, μεταξύ άλλων, έντονα εκνευρισμένος ο Νίκος Μάνεσης.