Σοφία Βογιατζάκη: Παραλίγο να μην πρωταγωνιστούσε στο "Είσαι το ταίρι μου"

Δεν περιμέναμε να ήταν αυτός ο λόγος!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοφία Βογιατζάκη: Παραλίγο να μην πρωταγωνιστούσε στο

Στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” μίλησε η Σοφία Βογιατζάκη, η οποία αναφέρθηκε στο “Είσαι το ταίρι μου” και αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο παραλίγο να μην παίξει στην αγαπημένη σειρά του Mega.

Είπε χαρακτηριστικά: «Όλες μου τις δουλειές τις αγαπάω πολύ, αλλά αυτή είναι η πιο αγαπημένη μου. Ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά, η δουλειά που είχε τόσο μεγάλη επιτυχία, που πήγα στην Αυστραλία. Επειδή εγώ φοβάμαι πολύ τα αεροπλάνα, με έπαιρνε ο Λευτέρης Παπαπέτρου και μου έλεγε “το διάβασες το σενάριο;”. του έλεγα “πώς θα πάμε στη Μελβούρνη;”. Μου λέει με αεροπλάνο, είναι 22 ώρες. Και του είπα ότι δεν μπορώ να το κάνω. Του είπα ότι η σειρά μου αρέσει και ότι στεναχωριέμαι που δεν θα μπορέσω να το κάνω. Και του λέω… χάθηκε να ήμασταν μετανάστριες στην Αίγινα που είναι και δίπλα; Για να ταξιδέψω στη Μελβούρνη μίλησα πρώτα με έναν φίλο μου ψυχίατρο.

Στα γυρίσματα περάσαμε συγκλονιστικά. Με τη Βίκυ δεν γνωριζόμασταν. Την πρώτη φορά που γνωριστήκαμε, κάτσαμε μαζί όλο το βράδυ και είπαμε την ιστορία της ζωής μας. με ξένισε πάρα πολύ ότι μετά το τρίτο, τέταρτο επεισόδιο περπατούσα στο δρόμο και έβγαιναν από τα φροντιστήρια αγγλικών οι καθηγητές και μου έλεγαν “Τούλα, μας καταστρέψατε. Δεν βάζουμε Δευτέρες μάθημα αυτή την ώρα γιατί τα παιδιά δεν έρχονται γιατί βλέπουν Είσαι το ταίρι μου”. Με αυτή τη σειρά απενοχοποιηθήκαμε όλες οι χοντρές του πλανήτη», δήλωσε η Σοφία Βογιατζάκη.

Ευτυχώς, όμως, άλλαξε γνώμη και τελικά έπαιξε σε μια από τις πιο αγαπημένες σειρές, που μέχρι και σήμερα την βλέπουμε και πεθαίνουμε στα γέλια! Σε αντίθεση με την ίδια, που πριν λίγο καιρό, ξέσπασε on air σε κλάμματα!

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Σοφία Βογιατζάκη: Το "καρφί" της για τον Alpha - "Δεν ασχολήθηκαν..."

Η αγαπημένη ηθοποιός, Σοφία Βογιατζάκη, βρέθηκε στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής Καλοκαίρι#Not και μίλησε για όλους και για όλα χωρίς να διστάζει να μιλήσει ανοικτά. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην τηλεοπτική σειρά, "Αστέρια στην άμμο" στην οποία συμμετείχε και κόπηκε από το τηλεοπτικό τοπίο, ενώ έριξε και ένα "καρφί" για τον Alpha. Χαρακτηριστικά δήλωσε, εκτός των άλλων, "Δεν ασχολήθηκαν..."

Απ' ο,τι φαίνεται η Σοφία Βογιατζάκη, πίστευε πολύ στη δυναμική της σειράς, "Αστέρια στην άμμο" και την ενόχλησε η μερική αδιαφορία που επέδειξε το κανάλι του Alpha για τη σειρά. Δείτε παρακάτω όσα εξέφρασε στο Kαλοκαίρι#Not

Αυτό είναι το "καρφί" της Σοφίας Βογιατζάκης για τον Alpha

"Έκανα πέρυσι σίριαλ, το “Αστέρια στην άμμο” αλλά δεν είχε την τύχη που του άξιζε. Ήταν μια εξαιρετική δουλειά. Στον Alpha Κύπρου πήγε πολύ καλά. Στον Alpha Ελλάδος δεν είχε την τύχη που του άξιζε. Ήταν λάθος χειρισμός. Ποιος να βγει από τον Alpha να το παραδεχτεί;

Δεν ασχολήθηκαν. Η χαρά μας και ο ενθουσιασμός μας δεν έφυγε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, ανεξαρτήτως έκβασης και εξελίξεως των πραγμάτων, απλά ο Alpha θεώρησε ότι έπρεπε να το χειριστεί όπως το χειρίστηκε"

"Όταν έχεις ένα τόσο καλό προϊόν και δεν το αβαντάρεις για να σου αποφέρει και απλά το θάβεις για να το θάψεις, δεν ξέρω για ποιο λόγο, γιατί αυτό έκριναν ότι είναι το σωστό. Έτσι το έκριναν. Θα κρίνω εγώ γιατί το έκριναν; Ξέρουν τη δουλειά τους υποτίθεται γι’ αυτό είναι και στις θέσεις που είναι. Πάντα όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος"