Τίνα Μιχαηλίδου: Σε πασίγνωστη εταιρία παραγωγής θα εργαστεί από εδώ και στο εξής!

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τίνα Μιχαηλίδου: Σε πασίγνωστη εταιρία παραγωγής θα εργαστεί από εδώ και στο εξής!

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί τις τελευταίες ώρες, μετά το ξαφνικό τέλος της συνεργασίας της Τίνας Μιχαηλίδου με την εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» και την παραίτησή της από τον Alpha. Η τελευταία είδηση έχει να κάνει με το επόμενο βήμα της δημοσιογράφου το οποίο είναι σε εταιρία παραγωγής!

Σε δηλώσεις του μάλιστα ο Νίκος Μάνεσης είπε για την παραίτηση της Τίνας Μιχαηλίδου: «Αυτό που γνωρίζω γιατί ρώτησα, είναι ότι αρνήθηκε να εργαστεί. Εδώ στο κανάλι λειτουργούμε ως εξής: Έναν μήνα δουλεύουν έξω οι ρεπόρτερ, κάνουν τεστ Covid και μπαίνουν μέσα.

Έφτασε η σειρά της κυρίας Μιχαηλίδου να βγει έξω. Δήλωσε στη διεύθυνση του Alpha ότι το θεωρεί υποτιμητικό να βγει έξω να εργαστεί. Έτσι μου έχουν πει. Αν μου έχουν πει λάθος, σας λέω κι εγώ λάθος. Και παραιτήθηκε». Άναυδοι έμειναν με την είδηση που κυκλοφώρησε για τον Μάνεση!

Την Τετάρτη στο Πρωινό συζήτησαν για την παραίτηση της Τίνας Μιχαηλίδου και ο Βαγγέλης Περρής αποκάλυψε πως η δημοσιογράφος έχει βρει ήδη την επόμενη δουλειά της. Αυτή είναι στην εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη.

Σε άσχημη κατάσταση η Μιχαηλίδου - "Υπάρχει σοβαρός λόγος που φεύγω από την Μελέτη!"

H κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 και ο Ραφαήλ Σπύρος Κεραμίδας εντόπισε την Τίνα Μιχαηλίδου λίγη ώρα μετά την παραίτησή της από τον Alpha. Η δημοσιογράφος μίλησε βουρκωμένη για το τέλος της συνεργασίας της με το κανάλι.

«Προφανώς για να παραιτούμαι 13 Οκτωβρίου υπάρχει σοβαρός λόγος. Δεν έχω να επιβεβαιώσω κάτι αυτή τη στιγμή (για τοξική σχέση). Δεν έχω φύγει από άλλες κι άλλες εκπομπές. Οφείλω να διασφαλίσω την ψυχική μου ακεραιότητα. Δεν θέλω να αναφερθώ σε κάτι τέτοιο (κακές σχέσεις με τον Νίκο Μάνεση).

Είναι τιμή μου που συνεργάστηκα με την Ελεονώρα. Θα έκανα με χαρά ό,τι μου ζητούσε κάποιος όταν όμως υπάρχει αλληλοσεβασμός. Για να φεύγω σημαίνει ότι δεν αντέχω άλλο. Είμαι στρατιώτης. Δε φεύγω έτσι. Δεν είναι επιλογή μου να μείνω άνεργη 13 Οκτωβρίου», είπε η Τίνα Μιχαηλίδου, εμφανώς συγκινημένη.