Πένθος για τον Γιώργο Πατούλη

Θλίψη...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Πένθος για τον Γιώργο Πατούλη

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του βιώνει ο Γιώργος Πατούλης. Ο Περιφερειάρχης Αττικής έχασε την πολυαγαπημένη του μητέρα, Πόπη και βυθίστηκε σε βαρύ πένθος.

Η μητέρα του Γιώργου Πατούλη έκανε μια εγχείρηση στη χολή πριν δύο μήνες. Η μητέρα του πολιτικού παρέμενε στο νοσοκομείο όλο αυτό το διάστημα και μετά από κάποιες επιπλοκές, η καρδιά της δεν άντεξε και κατέληξε σήμερα.

Η εξόδιος Ακολουθία θα γίνει σε κλειστό κύκλο αύριο Πέμπτη, στη 13.00, στην Παναγίτσα στο Μαρούσι. Φυσικά, στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η σύζυγός του Μαρίνα Πατούλη, η οποία τον στηρίζει σε κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής του.

“Τα παιδικά μου χρόνια θα ήταν ευχή να μην τα περάσει κανένας. Ξέρετε, βρεθήκαμε με τον αδελφό μου εσώκλειστοι σε μια σχολή, από 3 έως 7,5 χρόνων. Κατόπιν βρεθήκαμε κοντά στη μητέρα μας και εργαστήκαμε μαζί της στο μαγαζί που διατηρούσε για να μας αναθρέψει. Αν δεν δουλεύαμε, δεν θα ζούσαμε. Απο τη ζωή έφυγε και γνωστή ηθοποιός!

Περάσαμε δυσκολίες πολλές, αλλά ήμασταν ενωμένοι. Εγώ, ο αδελφός μου και η μητέρα μου ζούσαμε σε ένα σπίτι 25 τετραγωνικών. Είχαμε, όμως, μια ηρωίδα μάνα, την κ. Πόπη, η οποία έδωσε τα πάντα και καταφέραμε να σπουδάσουμε”, είχε δηλώσει για τη μητέρα του ο Γιώργος Πατούλης σε παλαιότερη συνέντευξή του.

πατούλησ

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Γιώργο Πατούλη - Δεν θα πιστέψετε τι έκανε για τους πολίτες

Κίνηση ανθρωπιάς είχαμε από τον Γιώργο Πατούλη, ο οποίος είναι στο πλευρό του κόσμου και δεν διστάζει να βοηθήσει. Δεν θα πιστέψετε τι έκανε για τους πολίτες!

Σήμερα άνοιξαν για πρώτη φορά οι οργανωμένες παραλίες αλλά με συγκεκριμένους κανόνες και τηρώντας τις αποστάσεις, ώστε να αποφευχθεί η διασπορά του ιού που έχει σαρώσει όλες τις χώρες παγκοσμίως.

Ο Γιώργος Πατούλης βρέθηκε σήμερα σε μια από αυτές για να κάνει τον έλεγχο και να διαπιστώσει αν όλα βαίνουν καλώς, αλλά είχε και μια έκπληξη για τον κόσμο.

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Γιώργο Πατούλη - Τι έδωσε στους πολίτες

O περιφερειάρχης Αττική βρέθηκε στην παραλία του Αλίμου μαζί με τον Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη ενημερώνοντας τον κόσμο αλλά και μοιράζοντας αντισηπτικά!

Ο κ. Πατούλης έσπευσε αργότερα να ανεβάσει μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο intagram, και στο twitter, γράφοντας, "Επιτόπιος έλεγχος στον Άλιμο για να δούμε την παραλία με τον Δήμαρχο andreaskondylis Μοιράζουμε αντισηπτικά στους λουόμενους και τους ενημερώνουμε για τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.
#Μένουμε_Ασφαλείς και χαιρόμαστε τις ομορφιές της Αττικής μας, βάζοντας πάνω απ όλα την υγεία μας και των συνανθρώπων μας με την ατομική ευθύνη".