Βίκυ Καγιά: Έτσι κατάφερε να αγοράσει το πρώτο της σπίτι!

Ήταν μόνο 20 χρονών!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Έτσι κατάφερε να αγοράσει το πρώτο της σπίτι!

πως ήταν αναμενόμενο, το επεισόδιο του GNTM 3 με τα make overs των παικτών συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κοινού που θέλησε να δει το πριν και το μετά των επίδοξων μοντέλων. Σε αυτό το επεισόδιο η Βίκυ Καγιά έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη, δήλωσε πως κατάφερε στα 20 της να αγοράσει το πρώτο της σπίτι!

Ανάμεσα στα παρατράγουδα που προέκυψαν, καθότι κάποιες παίκτριες ήταν πολύ αντίθετες με την αλλαγή που πρότεινε ο Βασίλης Διαμαντόπουλος, η Βίκυ Καγιά ανέλαβε να συνεφέρει όσους εξέφραζαν τα παράπονα και τη στεναχώρια τους για ό,τι θα ακολουθούσε… στο κεφάλι τους.

Έτσι, στο πλαίσιο της… παρηγοριάς η κριτής του ριάλιτι αποκάλυψε ότι υπήρξε στη θέση τους, καθότι στο παρελθόν χρειάστηκε να κάνει μία τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της που αποδείχθηκε στη συνέχεια ιδιαίτερα προσοδοφόρα.

Για την ακρίβεια, είπε πως όταν ήταν ακόμη 20 χρόνων και κατόπιν «ειδικής παραγγελίας» από πασίγνωστη εταιρεία, αναγκάστηκε να κάνει τα μαλλιά της «φραουλί» κόκκινα ώστε να μπορέσει να αναλάβει ολόκληρη την ευρωπαϊκή της καμπάνια. Με τη διόλου ευκαταφρόνητη αμοιβή της μάλιστα, κατάφερε να αποκτήσει το πρώτο της σπίτι. Δείτε ποιοι παίκτες έγιναν αγνώριστοι στο χθεσινό make over!

Στη συνέχεια, όταν έδειχνε το τελικό αποτέλεσμα στους διαγωνιζόμενους, προσπάθησε να εξηγήσει πως οι τεράστιες αλλαγές φέρνουν και τις τεράστιες ευκαιρίες…

Καγιά

GNTM 3: Όλες οι αλλαγές των παικτών - Με ποια «σάστισε» η Καγιά;

Σήμερα στο GNTM 3 παρακολουθήσαμε τις αλλαγές στα μαλλιά των παικτών. Μπορεί κάποια να μην είχα ν τρομερή διαφορά με το πριν, ωστόσο ορισμένες παίκτριες έγιναν αγνώριστες.

Δυο, έκοψαν αγορέ τα μαλλιά τους και ξέσπασαν σε κλάματα, με την Βίκυ Καγιά να γίνεται έξαλλη, ενώ άλλες, όπως η Ρασέλ τα μάκρυναν. Από την άλλη, τα αγόρια έκαναν μικρές αλλαγές, χωρίς να παθαίνουν σοκ.

Βέβαια, η τρομερή αλλαγή, με την οποία και σάστισε η Βίκυ Καγιά, ήταν αυτή της Λίας. Το μοντέλο έκοψε αγορέ τα μαλλιά της, ενώ το χρώμα της πλέον είναι πλατινε.

«Λοιπόν, μεγάλη αλλαγή! Οι μεγάλες αλλαγές φέρνουν και τις μεγάλες ευκαιρίες στη ζωή» σημείωσε χαρακτηριστικά η κριτής του GNTM προς τη νεαρή διαγωνιζόμενη.