GNTM 3: Ηρακλής, Ειρήνη, Λία και Ίριδα - Αγνώριστοι μετά το makeover!

Όχι και τόσο πετυχημένες αλλαγές..

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Ηρακλής, Ειρήνη, Λία και Ίριδα - Αγνώριστοι μετά το makeover!

Ηταν ένα επεισόδιο που τα είχε όλα! Απογοήτευση, κλάματα αλλά και ενθουσιασμός και χαμόγελα πρωταγωνίστησαν στο επεισόδιο του GNTM 3, όταν οι διαγωνιζόμενοι είδαν τον εαυτό τους στον καθρέπτη με τα νέα τους μαλλιά! Οι παίκτες που ξεχώρισαν περισσότερο από όλους ήταν ο Ηρακλής, η Λία, η Ειρήνη και η Ίριδα!

Η Βίκυ Καγιά σάστισε όταν είδε την μεγάλη αλλαγή της Λίας και την προετοίμασε πριν δει τον εαυτό της στον καθρέφτη λέγοντάς της: «Λοιπόν, μεγάλη αλλαγή! Οι μεγάλες αλλαγές φέρνουν και τις μεγάλες ευκαιρίες στη ζωή». Με την Λία να μένει άφωνη και να παραδέχεται ότι ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει αν της πηγαίνει.

Αλλά και η Ειρήνη, για την αλλαγή της στο GNTM 3, σχολίασε: «Είμαι μια άλλη Ειρήνη, θα μου πάρει πολύ καιρό να το συνηθίσω. Είναι ό,τι χειρότερο έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου!».

Η Ίριδα έκοψε πολύ κοντό καρέ και το άλλαξε σε κατάξανθο. Τελείως διαφορετικό στυλ! Και στον Ηρακλή άνοιξαν το χρώμα του μαλλιού τονίζοντας έτσι περισσότερο τα μάτια του!

Η Βίκυ Καγιά ήταν εκεί για να τους ανοίξει την κουρτίνα και να δουν το νέο τους look.

Φωτογραφίες, makeover: Το πριν και το μετά των παικτών του GNTM 3

Makeover ηρακλής

makeover ίριδα

makeover ειρήνη

makeover λία

GNTM 3: Όλες οι αλλαγές των παικτών - Με ποια «σάστισε» η Καγιά;

Σήμερα στο GNTM 3 παρακολουθήσαμε τις αλλαγές στα μαλλιά των παικτών. Μπορεί κάποια να μην είχα ν τρομερή διαφορά με το πριν, ωστόσο ορισμένες παίκτριες έγιναν αγνώριστες.

Δυο, έκοψαν αγορέ τα μαλλιά τους και ξέσπασαν σε κλάματα, με την Βίκυ Καγιά να γίνεται έξαλλη, ενώ άλλες, όπως η Ρασέλ τα μάκρυναν. Από την άλλη, τα αγόρια έκαναν μικρές αλλαγές, χωρίς να παθαίνουν σοκ.

Βέβαια, η τρομερή αλλαγή, με την οποία και σάστισε η Βίκυ Καγιά, ήταν αυτή της Λίας. Το μοντέλο έκοψε αγορέ τα μαλλιά της, ενώ το χρώμα της πλέον είναι πλατινε.

«Λοιπόν, μεγάλη αλλαγή! Οι μεγάλες αλλαγές φέρνουν και τις μεγάλες ευκαιρίες στη ζωή» σημείωσε χαρακτηριστικά η κριτής του GNTM προς τη νεαρή διαγωνιζόμενη.