GNTM 3 Highlights 13/10: Η ημέρα των makeover - Κλάματα και αντιδράσεις!

Ήρθε επιτέλους η μέρα που περιμέναμε!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3 Highlights 13/10: Η ημέρα των makeover - Κλάματα και αντιδράσεις!

Το επεισόδιο που όλοι ανυπομονούσαμε να δούμε ήταν ξεκάθαρα το χθεσινό, που αφορούσε τα makeover των παικτών. Στις προηγούμενες σεζόν του GNTM αυτό το επεισόδιο ήταν γεμάτο αντιδράσεις, κλάματα, φωνές και αρνήσεις μιας και οι περισσότερες αλλαγές παρά ήταν τολμηρές. Φυσικά, κάτι ανάλογο έγινε και χθες. Αρχικά όλοι φαινόντουσαν αρκετά ενθουσιασμένοι, δεν άργησε όμως να τους φύγει η χαρά και να αρχίσουν τα κλάματα.

Ας δούμε αναλυτικά τι έγινε, όπως και την πρώτη ανάρτηση του Παναγιώτη μετά την αποχώρηση!

GNTM 3: Ατύχημα για παίκτρια - Εμφανίστηκε με δεμένο χέρι

Ατύχημα είχε παίκτρια του 3ου κύκλου του GNTM. Εμφανίστηκε στο σημερινό επεισόδιο με δεμένο το χέρι της, αφού όπως είπε το χτύπησε με αποτέλεσμα να πονάει πολύ.

Ο λόγος για την Ίριδα, η οποία την ώρα που χόρευε ένιωσε να γυρίζει το χέρι της και όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκε καλά καθώς προσπαθούσενα το βάλει σε σωστή θέση.

«Δεν ξέρω με πονάει πάρα πολύ. Δεν μπορώ να το κουνήσω. Έχει πρηστεί, δεν ξέρω τι έγινε και το έπαθα αυτό. Δεν έκανα κάτι περίεργο. Εκεί απλά που χόρευα, γύρισε.», είπε η Ίριδα στην Λία.

«Η αλήθεια είναι ότι το χέρι μου πονάει αρκετά και το βράδυ είχα θέμα στον ύπνο μου. Ξυπνούσα και πονούσα. Προσπαθούσα να το βάλω στη σωστή θέση. Τώρα δεν ξέρω το φταίει. Η κακή ενέργεια; Κάποιος με κοίταξε, μου έριξε lazer και έγινε αυτό. Δεν έχω βρει ποιος είναι αλλά θα τον βρω», είπε στη συνέχεια μπροστά στην κάμερα. Τι θα δούμε ωστόσο στα... makeover;

GNTM 3: Οι παίκτες.. βγήκαν από τα ρούχα τους - Η δοκιμασία και ο νικητής με το πλεονέκτημα στο makeover

H Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας επισκέφθηκαν το σπίτι του GNTM 3 για μια δοκιμασία επιβράβευσης, που σκοπό έχει να βοηθήσει τα παιδιά να απελευθερωθούν και να «τσαλακωθούν». Ο νικητής μάλιστα, είχε πλεονέκτημα στο makeover. Ποιος βγήκε από τα ρούχα του καλύτερα από τους άλλους...

Με έμπνευση από τις ταινίες «Risky Business» και «Striptease», τα μοντέλα έπρεπε να μεταμορφωθούν σε νέους Tom Cruise και Demy Moore αντίστοιχα, δείχνοντας τις χορευτικές τους ικανότητες.

Ο νικητής της συγκεκριμένης δοκιμασία λοιπόν, ήταν ο Σήφης, ο οποίος χόρεψε καλύτερα από τους υπόλοιπους, ενώ είχε και την καλύτερη έκφραση.

Στη συνέχεια, ανακοινώθηκε σε όλους τους παίκτες, όταν ήρθε η ώρα της... μεταμόρφωσης τους και όλοι οι παίκτες πανηγύρισαν. Όταν όμως ήρθε η ώρα να δουν τα looks τους «πάγωσαν».

Ο Σήφης όμως λόγω της νίκης του είχε το πλεονέκτημα να διαλέξει εκείνος το κούρεμα που θα κάνει. Να σημειώσουμε πως παίκτρια είναι τραυματισμένη.

GNTM 3: Ξέσπασαν σε κλάματα οι 2 κοπέλες που έκοψαν αγορέ τα μαλλιά τους - Έξαλλη η Βίκυ Καγιά

Σε κλάματα ξέσπασαν στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 οι δυο παίκτριες που έκοψαν αγορές τα μαλλιά τους και η αλλαγή πραγματικά είναι απίστευτη. Η Βίκυ Καγιά μάλιστα, έγινε έξαλλη μόλις τις είδε.

Συγκεκριμένα, η Λία και η Ειρήνη είχαν τις μεγαλύτερες αλλαγές, καθώς χρειάστηκαν να αποχωριστούν τα μακριά μαλλιά τους και να τα κάνουν αντρικά.

Μπορεί η Λία στην αρχή να μην μπορούσε να το συνειδητοποιήσει, ωστόσο στη συνέχεια φάνηκε να της αρέσει η αλλαγή της.

Αυτή όμως που δεν μπορούσε με τίποτα να χαρεί με το makeover της ήταν η Ειρήνη. Μάλιστα, όταν την είδε η Βίκυ Καγιά να κλαίει προσπάθησε να την ηρεμήσει. Όταν είδε όμως ότι συνεχίζει να κλαίει, έγινε έξαλλη και μίλησε για την δική της εμπειρία όταν χρειάστηκε να κόψει τα μαλλιά της και να τους αλλάξει χρώμα. Δείτε όμως ποιος είχε το πλεονέκτημα να διαλέξεις μόνος του το κούρεμα.

GNTM 3: Όλες οι αλλαγές των παικτών - Με ποια «σάστισε» η Καγιά;

Σήμερα στο GNTM 3 παρακολουθήσαμε τις αλλαγές στα μαλλιά των παικτών. Μπορεί κάποια να μην είχα ν τρομερή διαφορά με το πριν, ωστόσο ορισμένες παίκτριες έγιναν αγνώριστες.

Δυο, έκοψαν αγορέ τα μαλλιά τους και ξέσπασαν σε κλάματα, με την Βίκυ Καγιά να γίνεται έξαλλη, ενώ άλλες, όπως η Ρασέλ τα μάκρυναν. Από την άλλη, τα αγόρια έκαναν μικρές αλλαγές, χωρίς να παθαίνουν σοκ.

Βέβαια, η τρομερή αλλαγή, με την οποία και σάστισε η Βίκυ Καγιά, ήταν αυτή της Λίας. Το μοντέλο έκοψε αγορέ τα μαλλιά της, ενώ το χρώμα της πλέον είναι πλατινε.

«Λοιπόν, μεγάλη αλλαγή! Οι μεγάλες αλλαγές φέρνουν και τις μεγάλες ευκαιρίες στη ζωή» σημείωσε χαρακτηριστικά η κριτής του GNTM προς τη νεαρή διαγωνιζόμενη.

TAGS