Καλό Μεσημεράκι: "Ατύχημα" για την Βάνια στο πλατό - "Έκλαψε" ο Νίκος Μουτσινας

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι:

Ένα μικρό και ξεκαρδιστικό ατύχημα είχε στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, η τηλεοπτική Βάνια, με τον Νίκο Μουτσινά να "κλαίει" από τα γέλια.

Συγκεκριμένα, η Ματίνα Νικολάου βγήκε στον αέρα με σκοπό να την εκτοξεύσει ο παρουσιαστής για να πάει η χρυσή τηλεόραση στον νικητή της ημέρας, όπως γίνεται σε καθημερινή βάση.

Ωστόσο, την ώρα που την γύρισε για να την "πετάξει", τα παπούτσια της Βάνιας γλιστρούσαν, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω. Όπως ήταν επόμενο, τόσο ο παρουσιαστής όσο και όλο το πλατό έβαλαν τα γέλια.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, η Βάνια έκλεψε το φόρεμα της Ιωάννας Μαλέσκου και έγινε χαμός.

Καλό Μεσημεράκι: Εισέβαλλε στο πλατό και άφησε άφωνο τον Νίκο Μουτσινά!

Στη σημερινή εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε κάποιες δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Φραγκολιάς στην πρωινή εκπομπή του AlphaHappy Day”.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας αναφέρθηκε στην περίοδο που εργαζόταν στην λαϊκή και πουλούσε ψάρια, αλλά και πως θα αντιδρούσε αν έβλεπε μια ωραία κυρία να περνά μπροστά από τον πάγκο του.

Έτσι λοιπόν, αυτά τα λόγια τα σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς, τον οποίο μάλιστα, περίμενε μια έκπληξη.

Πιο αναλυτικά, εισέβαλε στο πλατό ο Κώστας Φραγκολιάς ντυμένος ψαράς και κρατώντας στα χέρια του ένα ψάρι.

Ο διάλογος του Κώστα με τον Νίκο και την Βάνια ήταν απολαυστικός. Δείτε ωστόσο, το τσουχτερό σχόλιο του Μουτσινά για τον Αλέξη Γεωργούλη!

Καλό Μεσημέρακι: Η «Βάνια» έγινε Μαλέσκου - Το βίντεο που έχει προκαλέσει φρενίτιδα στο διαδίκτυο

Το Καλό Μεσημεράκι ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό και έτσι η «Βάνια» αποφάσισε για λίγο να πάρει τη θέση της Ιωάννας Μαλέσκου! Το βίντεο ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής στο Instagram και προκάλεσε σωστή φρενίτιδα στο διαδίκτυο.

Η αγαπημένη συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά έχει αναπαραστήσει πολλά δρώμενα της ελληνική τηλεόρασης, ενώ πέρυσι είχαν την τιμητική τους οι φωτογραφίσεις του GNTM.

Φέτος λοιπόν αποφάσισε να γίνει Μαλέσκου στη θέση της Μαλέσκου και έκανε ένα remake του trailer του Love it. Αντί για κάμπριο, ανέβηκε σε ένα αγροτικό και έκανε το δικό της show!

«LOVE EAT με την Βάνια Τουνίκου!

Η Βάνια έρχεται πιο δυναμική και έτοιμη από ποτέ. Ακούς @imaleskou?».

Την ίδια στιγμή έγινε γνωστό πως αποχώρησε από το Καλό Μεσημεράκι ο Μίνως Θεοχάρης. Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε.