Δύσκολες ώρες για την Μαρίνα Πατούλη - «Καλό Παράδεισο...»

Ο θάνατος που την «τσάκισε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Μαρίνα Πατούλη - «Καλό Παράδεισο...»

Δύσκολες ώρες περνάει η Μαρίνα Πατούλη και η οικογένεια της, καθώς έφυγε από τη ζωή η πεθερά της και έχουν βυθιστεί στο πένθος.

Η ίδια θέλησε να στείλει το δικό της αντίο στη μητέρα του συζύγου της, περιφερειάρχη Αττική, Γιώργου Πατούλη. Στο λογαριασμό της στο Facebook, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Καλό Παράδεισο στην αγαπημένη μας μητέρα και γιαγιά, μία δυναμική γυναίκα μάνα, πραγματική αγωνίστρια της ζωής. Την ευχαριστώ που μεγάλωσε και μου προσέφερε τον άνδρα της ζωής μου. Θα την θυμάμαι παντοτινά με αγάπη», και συγκίνησε.

Μαρίνα Πατούλη πεθερά πέθανε

Η εξόδιος Ακολουθία θα γίνει σε κλειστό κύκλο αύριο Πέμπτη, στη 13.00, στην Παναγίτσα στο Μαρούσι. Φυσικά, στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η σύζυγός του Μαρίνα Πατούλη, η οποία τον στηρίζει σε κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής του.

“Τα παιδικά μου χρόνια θα ήταν ευχή να μην τα περάσει κανένας. Ξέρετε, βρεθήκαμε με τον αδελφό μου εσώκλειστοι σε μια σχολή, από 3 έως 7,5 χρόνων. Κατόπιν βρεθήκαμε κοντά στη μητέρα μας και εργαστήκαμε μαζί της στο μαγαζί που διατηρούσε για να μας αναθρέψει. Αν δεν δουλεύαμε, δεν θα ζούσαμε. Απο τη ζωή έφυγε και γνωστή ηθοποιός!

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Γιώργο Πατούλη - Τι έδωσε στους πολίτες

O περιφερειάρχης Αττική βρέθηκε στην παραλία του Αλίμου μαζί με τον Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη ενημερώνοντας τον κόσμο αλλά και μοιράζοντας αντισηπτικά!

Ο κ. Πατούλης έσπευσε αργότερα να ανεβάσει μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο intagram, και στο twitter, γράφοντας, "Επιτόπιος έλεγχος στον Άλιμο για να δούμε την παραλία με τον Δήμαρχο andreaskondylis Μοιράζουμε αντισηπτικά στους λουόμενους και τους ενημερώνουμε για τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.
#Μένουμε_Ασφαλείς και χαιρόμαστε τις ομορφιές της Αττικής μας, βάζοντας πάνω απ όλα την υγεία μας και των συνανθρώπων μας με την ατομική ευθύνη".

Περάσαμε δυσκολίες πολλές, αλλά ήμασταν ενωμένοι. Εγώ, ο αδελφός μου και η μητέρα μου ζούσαμε σε ένα σπίτι 25 τετραγωνικών. Είχαμε, όμως, μια ηρωίδα μάνα, την κ. Πόπη, η οποία έδωσε τα πάντα και καταφέραμε να σπουδάσουμε”, είχε δηλώσει για τη μητέρα του ο Γιώργος Πατούλης σε παλαιότερη συνέντευξή του.πατούλησ