Ο ALPHA έριξε «άκυρο» σε πολυσυζητημένο παίκτη του Survivor γιατί είναι... εναλλακτικός

Αποκαλύφθηκε η αλήθεια για το λόγο που δεν συνεργάστηκαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο ALPHA έριξε «άκυρο» σε πολυσυζητημένο παίκτη του Survivor γιατί είναι... εναλλακτικός

«Άκυρο», έριξε ο ALPHA σε έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor, καθώς όπως είπαν είναι εναλλακτικό για το project που τον ήθελαν.

Συγκεκριμένα, το κανάλι ήθελε να είναι Bachelor, κάτι τελικά που δεν του βγήκε. Ο πρώην λοιπόν παίκτης ήταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος έχει «κλέψει» πολλές καρδιές.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε αναλυτικά τους λόγους που ο Νάσος Παπαργυρόπουλος δεν είναι τελικά ο πρώτος Έλληνας Bachelor, ενώ διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τον Αλέξη Παππά να έχει δεχτεί πρόταση. Κατεβαίνει στις εκλογές πρώην παίκτης του Survivor;

«Σας αποκαλύπτω για πρώτη φορά πως ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι όντως ένα πρόσωπο που είχε βολιδοσκοπήσει ο Alpha για τη θέση του Bachelor. Είχαν γίνει πολλά και πολύωρα ραντεβού. Δυστυχώς όμως, για τον Νάσο δε μπορούσε να υπάρχει καλύτερη συνέχεια και προοπτική. Γιατί κρίθηκε από την παραγωγή πως τα ενδιαφέροντα του είναι λίγο πιο εναλλακτικά. Γιόγκα, ταξίδια, ενδοσκόπηση, Θιβέτ…

Ήθελαν ένα αγόρι που θα ήταν πιο της διπλανής πόρτας, με ενδιαφέροντα πιο συνηθισμένα. Ο Νάσος έκανε συζητήσεις, αλλά δεν προέκυψε. Να σας πω επίσης πως είναι ένα πρόσωπο που ο Alpha έχει καλέσει κατά καιρούς σε δοκιμαστικά.

Ο Αλέξης Παππάς, που κάπου είπε πως του έγινε πρόταση, σας λέω τσεκαρισμένα από τον σταθμό μας και την παραγωγή, δεν του έγινε ποτέ καμία νύξη, καμία πρόταση. Πρόταση επίσημη δεν έχει γίνει ποτέ» είπε η παρουσιάστρια

Παντρεύεται τον Σεπτέμβρη πολυσυτηζημένος πρώην παίκτης του Survivor

Τον Σεπτέμβρη του 2021 λένε οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει πως παντρεύεται ένας από τους πιο πολυσυζυτημένους πρώην παίκτες του Survivor.

Ο λόγος για τον Λάμπρο Χούτο, πρώην διεθνή άσσο, ο οποίος είχε λάβει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης το 2017. Αγωνίστηκε με την ομάδα των διασήμων και αποχώρησε στο επεισόδιο 42.

Όπως γράφεται, ο ποδοσφαιριστής σε λίγο καιρό θα παντρευτεί την αγαπημένη του Ματίνα Ζάρα. Την πρόταση γάμου την έκανε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Λάμπρος Χούτος γάμος

«Μπορώ να πω ότι είμαι σε μια πάρα πολύ ευχάριστη περίοδο. Έχει τύχει να μου πουν ότι γράφτηκε κάτι και να μπω να το δω στο ίντερνετ. Μέχρι στιγμής έχουν τραβηχτεί ωραίες φωτογραφίες οπότε… Δεν έχω συνηθίσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή, τώρα αν βγει μια τυχαία φωτογραφία και με ρωτήσουν θα απαντήσω. Τι να πω; Δε φαίνεται ότι είμαι χαρούμενος; Η αλήθεια είναι ότι αυτό το κορίτσι με έχει κάνει και νιώθω διαφορετικά, όπως δεν έχω νιώσει ποτέ» είπε χαρακτηριστικά τον περασμένο Φεβρουάριο για τη σύντροφο του.

Να σημειώσουμε και πρώην παίκτρια του Survivor πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδάκι.