Κατεβαίνει στις εκλογές πρώην παίκτης του Survivor;

Ο λόγος για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατεβαίνει στις εκλογές πρώην παίκτης του Survivor;

Στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” βρέθηκε καλεσμένος πρώην παίκτης του Survivor, οποίος αποκάλυψε στην Χριστιάνα Αριστοτέλους πως έχει δεχτεί προτάσεις για να κατέβει στις εκλογές.

«Δέχθηκα κάποιες προτάσεις για να κατέβω στις βουλευτικές εκλογές, δεν έχω απαντήσει ακόμα ούτε αρνητικά, ούτε θετικά. Δεν έχω πάρει ακόμα την απόφαση, η ευθύνη είναι τεράστια αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποιοι τομείς που μπορώ να βοηθήσω με τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου στην Βουλή.

Όλοι οι άνθρωποι δεν είναι όμως για όλα. Δεν θέλω να πω από ποια κόμματα δέχθηκα τις τιμητικές προτάσεις, γιατί σέβομαι τα πρόσωπα που μου έκαναν την πρόταση», αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο Μάριος Πρίαμος.

Με δική του εκπομπή στο OPEN ο πιο πολυσυζητημένος και κούκλος πρώην παίκτης του Survivor;

Πρώην παίκτρια του Survivor παντρεύτηκε και όλοι κοίταζαν το νυφικό

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες πρώην παίκτριες του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και η αλήθεια είναι πως όλοι όσοι βρέθηκαν στον γάμο της, κοίταζαν το εντυπωσιακό νυφικό της.

Η νύφη ήταν απλά πανέμορφη και εντυπωσιακή, μέσα στο κατάλευκο νυφικό της. Οι δυο τους κρατούν σε χαμηλούς τόνους τη σχέση τους, ωστόσο σήμερα που έγινε ο γάμος τους, τα social media κατακλύστηκαν από Stories από την ξεχωριστή τους ημέρα.

Αυτή είναι η πρώην παίκτρια του Survivor που παντρεύτηκε

Ο λόγος για την Ελισάβετ Δοβλιατίδου, μία από τις πιο εντυπωσιακές παίκτριες που πέρασαν από το γνωστό ριάλιτι, η οποία μπορεί να μην κατάφερε να μείνει για πολύ καιρό στον Άγιο Δομίνικο, κατάφερε ωστόσο να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα με τη μοναδική της εμφάνιση.

Ελισάβετ Δοβλιατίδου survivor

Το μοντέλο παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Αντώνη Γαλάτη χθες το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Παλαιά Φωκαία

Ελισάβετ Δοβλιατίδου γάμος

Μία άλλη παίκτρια του Survivor που έχει κάνει μεγάλη αλλαγή στη ζωή της είναι η Μελίνα Μεταξά. Δείτε εδώ πώς είναι σήμερα.

TAGS