Αγνώριστη η Μελίνα Μεταξά - Η πρώην παίκτρια του Survivor έγινε... άλλος άνθρωπος

Έγινε ξανθιά και αν την δεις στον δρόμο δεν θα την καταλάβεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγνώριστη η Μελίνα Μεταξά - Η πρώην παίκτρια του Survivor έγινε... άλλος άνθρωπος

Η Μελίνα Μεταξά είναι μια από τις πιο αγαπημένες παίκτριες που έχουν περάσει από το Survivor. Σήμερα ωστόσο, λίγα χρόνια μετά την συμμετοχή της, έχει γίνει άλλος άνθρωπος και είναι πραγματικά αγνώριστη σε ορισμένες φωτογραφίες της.

Μετά την συμμετοχή της από το ριάλιτι επιβίωσης, η Μελίνα επέλεξε να κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ έκανε ταξίδια σε διάφορους εντυπωσιακούς προορισμούς.

Μάλιστα, όπως έχουμε δει, λατρεύει και τις αλλαγές στα μαλλιά της. Η τελευταία μάλιστα που έκανε την έχει κάνει αγνώριστη. Συγκεκριμένα, η Μελίνα Μεταξά, αποφάσισε να τα κάνει ξανθά και καρέ.

Στην παρακάτω φωτογραφία είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος! Να σημειώσουμε πως ακόμη μια πρώην παίκτρια μας ξάφνιασε, καθώς παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Μελίνα Μεταξά Survivor

Άλλος άνθρωπος έγινε εκτός της Μελίνας Μεταξά, ακόμη μια πρώην παίκτρια του Survivor - Έμεινε μισή μετά την απώλεια κιλών

Πρώην παίκτρια του Survivor, σήμερα είναι σαν... άλλος άνθρωπος μετά την εγκυμοσύνη της και την απώλεια των κιλών. Έχει μείνει μισή στο σώμα της, ενώ οι κοιλιακοί της φαίνεται πως είναι πέτρα.

Μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης είχε συζητηθεί πολύ, όχι μόνο λόγω των επιδόσεων της, αλλά και λόγω της ομορφιάς της, αφού είναι από τις πιο hot παίκτριες.

Ο λόγος για την Φελίσια Λαπάτη, η οποία πριν από περίπου ενάμιση χρόνο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η πρώην παίκτρια του Survivor με διατροφή και καθημερινή γυμναστική, κατάφερε να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και σήμερα να διαθέτει απίστευτο κορμί.

«Το σώμα επανέρχεται μόνο του και δεν χρειάζεται άγχος. Φυσικά και έτρωγα στις λιγούρες μου και εννοείται πως ζήταγα πολύ περισσότερο φαί από ότι πριν. Εννοείται όμως πως πρόσεχα όταν μπορούσα να κρατηθώ και δεν σταμάτησα ποτέ τη γυμναστική, ακόμα κι αν ήταν να πάω μισή ώρα για περπάτημα.

Η ξαφνική αύξηση του σωματικού μου βάρους δεν ήθελα να ξεφύγει κυρίως για ψυχολογικούς λόγους για αυτό επισκέφτηκα και την διατροφολόγο», είχε πει η Φελίσια Λαπάτη, μιλώντας για την απώλεια των κιλών που είχε πάρει στην εγκυμοσύνη της.

Survivor Φελίσια Λαπάτη

Κορμάρα ωστόσο έχει και η Κατερίνα Δαλάκα. Δείτε πως είναι το σώμα της μετά την συμμετοχή της στο Survivor και απλά θα πάθετε πλάκα.

TAGS