Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

My style rocks: Μεγάλη ανατροπή στη νικήτρια της ημέρας - Βγήκαν 2 κοπέλες που... τσακώθηκαν

Ποιες κέρδισαν τον extra βαθμό;

My style rocks: Μεγάλη ανατροπή στη νικήτρια της ημέρας - Βγήκαν 2 κοπέλες που... τσακώθηκαν
News 14.10.2020 20:14
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μεγάλη ανατροπή είχαμε στη σημερινή 14/10 νικήτρια της ημέρας. Αφού δεν βγήκε μια, αλλά... δυο παίκτριες οι οποίες νωρίτερα τσακώθηκαν στο πλατό του My style rocks.

Ο λόγος για την Αρετή Λίς και την Μικαέλα Φωτιάδη. Η δεύτερη λίγα λεπτά νωρίτερα έγινε έξαλλη και ξέσπασε μετά από κάποια σχόλια που έκανε η πρώτη.

Τα δύο κορίτσια που κατάφεραν να κερδίσουν την κριτική επιτροπή αλλά και τις διαγωνιζόμενες συγκέντρωσαν από 12,4 βαθμούς με αποτέλεσμα να υπάρχει ισοψηφία.

Τον τελικό λόγο είχαν οι συμπαίκτριες τους, οι οποίες ψήφισαν και αποφάσισαν πως τελικά νικήτριες θα είναι και οι δύο παίκτριες.

My Style Rocks: Κι άλλη οικειοθελής αποχώρηση "βόμβα"

Το My Style Rocks δεν βρίσκεται και στην καλύτερη φάση του αφού σχεδόν κάθε εβδομάδα κάποια παίκτρια αποχωρεί οικειοθελώς.

Πριν λίγες μέρες αποχώρησε από το παιχνίδι η Σοφιάνα , και τώρα έρχεται να αποχωρήσει και άλλη πολυσυζητημένη παίκτρια. Ο λόγος για την Μαρία Ίλτσεβιτς, η οποία σχεδόν σε κάθε επεισόδιο συνήθιζε να έρχεται σε αντιπαράθεση με τους κριτές και μερικές φορές και τις συμπαίκτριες της.

Το πλατό του Love It και η Ιωάννα Μαλέσκου φιλοξένησαν την Μαρία, η οποία μίλησε για την αποχώρηση της.

«Αποχώρησα καθαρά για προσωπικούς λόγους. Στο My Style Rocks ντύνεσαι προσδοκώντας το 4 και το 5, σου βάζουν 1 και τρελαίνεσαι. Θα μπορούσα να έχω βοήθεια από στιλίστα, αλλά δεν είναι στις αρχές μου.Πιστεύω ότι συνεργάζονται με στιλίστες τα κορίτσια. Στα backstage είμαστε μια παρέα, όμως όταν βγαίνουμε υπάρχει ένταση. Μπήκα κυρία στο My Style Rocks και κυρία έφυγα», είπε η Μαρία Ίλτσεβιτς.

Δείτε το απόσπασμα:

My Style Rocks: Το ξέσπασμα της Μαρίας κατα του Κουδουνάρη "Δεν συμφωνώ..."

Στο σημερινό επεισόδιο My Style Rocks οι διαγωνιζόμενες είχαν να φέρουν looks με θέμα την μόδα των 80s! Η Μαρία αν και πολύ όμορφη δεν κατάφερε να πάρει τα σχόλια που ήθελε απο τους κριτές και μάλιστα δεν άντεξε την πίεση και έβαλε τα κλάματα καθώς κατά την άποψη της αδικήθηκε από τον κύριο Κουδουνάρη.

Η Μαρία αν και πολύ όμορφη, πήρε ανάμεικτα σχόλια και συγκεκριμένα κατά τον Στέλιο Κουδουνάρη δεν ταίριαζαν αυτά που φόρεσε γι αυτό και ο βαθμός του ήταν το ένα.

Ενοχλήθηκε η Μαρία απο αυτό καθώς πίστευε στην εμφάνιση της και διαφώνησε μαζί του ξεσπώντας σε κλάματα και έχοντας μια μικρή ένταση. Ξέσπασμα και απο τον Στέλιο Κουδουνάρη!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

My Style Rocks: Συγκίνησε η εξομολόγηση της Μαρίας Ίλτσεβιτς - Βούρκωσαν οι παίκτριες

My Style Rocks: Αυτές είναι οι δύο νέες παίκτριες - Ποια διαγωνιζόμενη αποχωρεί οικειοθελώς;

Share