Big Brother: Όρμησε στον Πυργίδη η Άννα Μαρία - «Αυτά είναι χυδαία πράγματα...»

Έδωσαν ρεσιτάλ για ακόμη μια φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Όρμησε στον Πυργίδη η Άννα Μαρία - «Αυτά είναι χυδαία πράγματα...»

Τα πειράγματα του Δημήτρη Πυργίδη στην Άννα Μαρία δεν έχουν τέλος μέσα στο σπίτι του Big Brother. Μάλιστα, σήμερα 15/10 η δικηγόρος έφτασε στο σημείο να του... ορμήσει για πλάκα.

Όλα ξεκίνησαν από τον κήπο όπου καθόντουσαν όλοι. Ο Δημήτρης λοιπόν, μιλούσε για πολύ προσωπικές στιγμές, λλά και για το πώς φαντάζεται η συμπαίκτριά του τον ιδανικό άνδρα.

Τι και αν η Άννα Μαρία προσπαθούσε να σταματήσει τη συζήτηση, κάτι τέτοιο δεν συνέβη με αποτέλεσμα να πάει προς το μέρος του και να πει «Τι είναι αυτά μωρέ που λες; Τι είναι αυτά; Ξέφυγες πάλι. Αυτά είναι χυδαία πράγματα, δεν τα λένε στην τηλεόραση».

Την επόμενη ημέρα, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν, ο ένας παίκτης μιμήθηκε τον άλλον και έγινε χαμός.

Στην πισίνα πριν από λίγες ημέρες ανάμεσα τους σημειώθηκε ένας απίστευτος καβγάς.

Big Brother: Η θυελλώδης σχέση Άννας Μαρίας - Πυργίδη!

Με αφορμή έναν καβγά ανάμεσα στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη και το Δημήτρη Πυργίδη ο Big Brother κάλεσε τους δύο παίκτες στο δωμάτιο επικοινωνίας για να ζητήσει... εξηγήσεις για τη σχέση τους.

Ωστόσο, λίγο νωρίτερα, στο ίδιο δωμάτιο είχαν βρεθεί οι δίδυμοι στους οποίους ο Μεγάλος Αδερφός ανέθεσε μια μυστική αποστολή.

Η Άννα Μαρία και ο Δημήτρης Πυργίδης αποκάλυψαν πως οι εντάσεις μεταξύ τους δεν λείπουν ούτε στιγμή αλλά τίποτα από αυτά δεν γίνεται κακοπροαίρετα καθώς είναι ο τρόπος τους για να "πειράζονται". Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε τη στιγμή που ο Δημήτρης την σήκωσε στα χέρια και απειλούσε να την πετάξει στην πισίνα; Δείτε εδώ τον καυγά τους!

Ο Big Brother, λοιπόν, αποφάσισε να συλλέξει σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο όλες τις στιγμές των δύο παικτών που αποτυπώνουν τη θυελλώδη σχέση τους με χαρακτηριστική τη σκηνή που ο Δημήτρης Πυργίδης υιοθετεί έναν πιο... ευαίσθητο εαυτό και λέει πως η Άννα Μαρία όταν κοιμάται είναι σαν άγγελος.