Σκάνδαλο με την Τζούλια Νόβα: "Με είχε στο σπίτι κλειδωμένη για δυο μήνες!"

Η σοκαριστική αποκάλυψη για τον πρώην εραστή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σκάνδαλο με την Τζούλια Νόβα:

Η Τζούλια Νόβα παραχώρησε μια εξομολόγηση καρδιάς το μεσημέρι της Τετάρτης 14/10 στην εκπομπή Pop Up αποκαλύπτοντας πως πρώην σύντροφός της της φέρθηκε μεσαιωνικά, αφού την είχε κλειδωμένη μέσα στο σπίτι για δυο μήνες!

Συγκεκριμένα ανέφερε «Όταν ήμουν πολύ μικρή ζήλευα. Με έχουν ζηλέψει πάρα πολύ και έχουν προσπαθήσει πολύ να με περιορίσουν. Σκέψου το πρώτο μου αγόρι δεν με άφηνε καν να βγαίνω από το σπίτι. Όταν έλειπε δεν με άφηνε να βγαίνω στο μπαλκόνι. Όταν πήγαινε διακοπές το καλοκαίρι με τους γονείς του εγώ έμενα κλειδωμένη στο σπίτι. Ούτε στο μπαλκόνι»!

Εννοείται ότι σήμερα, Πέμπτη 15/10 τα πρωτοσέλιδα έχουν πάρει φωτιά, όπως αυτό της εφημερίδας STAR Press:

Τζούλια Νόβα πρωτοσέλιδο star

Διαβάστε επίσης εδώ για ποιον λόγο ο πρώην σύντροφός της Γιάννης Μάρκου την... έδιωξε από το σπίτι, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τζούλια Νόβα: "Μετά τον χωρισμό δεν μπορούσα να φάω. Από 53 κιλά έφτασα τα..."

Δεν έχουν όλα τα παραμύθια happy end... Έτσι και για την Τζούλια Νόβα, που τη μία στιγμή ετοιμαζόταν να ντυθεί πριγκιποπούλα με το νυφικό της και την «έσκασε» η είδηση του χωρισμού της. Έναν μήνα μετά, ανοίγει την καρδιά της στο YOU και μιλάει για αυτό το δύσκολο διάστημα, για τον ρόλο που έπαιξαν τα... extreme sports σε αυτή την απόφαση και αποκαλύπτει αν είναι έτοιμη να προχωρήσει τη ζωή της.

Συναντιόμαστε στα βόρεια προάστια και μόλις μπαίνει στο μαγαζί όλα τα βλέμματα γυρνούν προς το μέρος της. Απορίας άξιο το πόσο αυξήθηκε το ενδιαφέρον από τη στιγμή που πλέον κυκλοφορεί ελεύθερη, αλλά εκείνη ακόμα κρατάει επιφυλακτική στάση. «Οι άντρες έχουν γίνει πολύ ντροπαλοί και δεν φλερτάρουν εύκολα» λέει χαρακτηριστικά και ξεκινάει να διηγείται την ιστορία της...

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ για το περιοδικό You

Μετά τον χωρισμό σου αυξήθηκε το αντρικό ενδιαφέρον;

Επειδή είμαι σε μία περίεργη φάση δεν βλέπω τα μηνύματα, γενικά προσπαθώ να αποφεύγω το κινητό γιατί με στρεσάρει. Δεν σηκώνω συχνά το τηλέφωνο, το βάζω στο αθόρυβο και το αφήνω στην άκρη. Θέλω τον χρόνο μου, γι' αυτό απομακρύνθηκα απ' όλους και απ' όλα, ψυχολογικά προφανώς είμαι ακόμα πολύ φορτισμένη.

Στις σχέσεις μπορεί να ανοίξει πάλι ένας κύκλος που έχει κλείσει;

Το έχω κάνει στο παρελθόν και το αποτέλεσμα ήταν πάντα ίδιο. Πιστεύω ότι δεν έχει ουσία, όταν κλείνει ένας κύκλος, καλό είναι να μην τον ξανανοίγουμε.

Ούτε στη σχέση σου που τελείωσε πρόσφατα;

Προς το παρόν, όχι. Γενικά, ποτέ μη λες ποτέ, αλλά όχι όπως είμαι αυτή τη στιγμή.

Η καραντίνα συνετέλεσε στον χωρισμό σας;

Όσο ήμασταν σε καραντίνα δεν μαλώναμε πολύ, απλά αυτή η κατάσταση μπορεί να με επηρέασε λίγο παραπάνω στη συνέχεια. Η υπομονή μου τελείωσε πιο σύντομα.

Τζούλια Νόβα συνέντευξη στο You για τον χωρισμό με τον Γιάννη Μάρκου

Ο πρώην σύντροφός σου, Γιάννης Μάρκου, σε δηλώσεις του για σένα είπε «ήθελε να κάνει extreme sports»... Τι ήταν αυτά τα «extreme sports»;

Σίγουρα δεν ήταν ο λόγος χωρισμού. Τα extreme sports είναι το χόμπι μου και επιτέλους βρήκα την κατάλληλη παρέα με πολλά παιδιά που κάνουν πράγματα που αρέσουν και σε μένα. Δεν συνέβαλαν στον χωρισμό, ίσως μόνο να συνέβαλαν σε κάποιους τσακωμούς.

Όλοι πιστεύαμε ότι αυτή η σχέση θα πήγαινε για γάμο... Ήταν αυτό το κύριο πρόβλημα; Περίμενες αυτό το παραμύθι να έχει happy end;

Για να έχει πραγματικά ένα ευτυχές τέλος, έπρεπε και ο Γιάννης να κάνει συγκεκριμένες κινήσεις, τις οποίες δεν έκανε. Ναι μεν λέγαμε και φαινόταν ότι προχωρούσε ο γάμος, αλλά του είχα ξεκαθαρίσει ότι αν δεν το κάνει σωστά, να αισθανθώ ότι πραγματικά το θέλει, να γονατίσει και να μου κάνει πρόταση με δαχτυλίδι, δεν πρόκειται να γίνει όσο και να το λέμε. Ήμουν ξεκάθαρη και εκείνος αμφιταλαντευόταν στο συγκεκριμένο θέμα. Τη μία έλεγε «θα παντρευτούμε», μετά έλεγε «δεν παντρεύομαι». Δεν γίνεται έτσι μετά από 12 χρόνια σχέση!

Δείτε, επίσης, τις δηλώσεις του Γιάννη Μάρκου για τον χωρισμό του με την Νόβα: "Την έδιωξα από το σπίτι! Έχω μάθει να με σέβονται!

Πώς ήταν οι πρώτες μέρες αφότου χώρισες;

Ήταν δύσκολες, δεν μπορούσα να φάω για 3 εβδομάδες, δεν κατέβαινε τίποτα. Άλλες μέρες ήμουν χωρίς φαγητό και με λίγο νερό, κάποιες άλλες έτρωγα μόνο λίγη σαλάτα ή ένα φρούτο. Έφτασα 47 κιλά από τα 53 που ήμουν, αλλά είναι φυσιολογικά για τον δικό μου σωματότυπο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚO YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ