Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Παραλίγο να χωρίσουν Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: "Κατά καιρούς έπεφταν πολλά..."

Τι είχε συμβεί;

Παραλίγο να χωρίσουν Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης:
News 15.10.2020 07:40
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην χθεσινή εκπομπή του The2Night Show ήταν προσκεκλημένοι ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου, οι οποίοι μίλησαν για το πως είναι ο έγγαμος βίος μετά από τόσα χρόνια συμβιώσης αλλά κι αν έχουν υπάρξει τριγμοί και εντάσεις στον γάμο τους μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα δήλωσε το ζευγάρι:

Γιάννης: Βέβαια υπήρξε μια περίοδος πολύ μικρή και πολύ έντονη πριν από αρκετά χρόνια που είπαμε ξέρεις κάτι ότι ίσως είναι περίοδος να αναθεωρήσουμε. Αυτό που κράτησε ήταν πάντα η λογική κι όχι ο παραλογισμός απέναντι στις ασήμαντες βλακείες. Αν είναι μια απιστία θα χωρίσεις τελείωσε αλλά το να χωρίσεις για χαζομάρες εγωιστικές δεν υπάρχει.
Μαρία: Την απιστία δεν θα μπορούσα να την συγχωρήσω και να ζήσω με αυτό. Δεν υπάρχει λόγος και δεν θα μπορούσα να το δεχτώ.

Γιάννη.: Όχι. Όταν το κάνει αυτό ένας άνθρωπος του λείπει κάτι πολύ σημαντικό, που δεν μπορείς να του το δώσεις εσύ. Οπότε είτε δεν μπορεί να το βρει εκείνος από εσένα είτε εσύ από εκείνον. Θα πρέπει να είσαι 100% σίγουρος ότι έχει συμβεί αυτό κι όχι να μιλήσεις υποθετικά. Κατά καιρούς έπεφταν πολλά στοιχήματα αν θα είμαστε μαζί. Δεν βγαίνουμε πολύ έξω και πώς μπορεί κάποιος να ξέρει πως είσαι μέσα στην οικογένειά σου; Έχουν υπάρξει κατά καιρούς πολλά ζιζάνια.

Μάλιστα στο τέλος ο Γιάννης Αϊβάζης ανέφερε ένα περιστατικό που θα τους έκανε παρά λίγο να χωρίσουν. Ευτυχώς όμως είναι μαζί ακόμη, και παρόλο που έχουν περάσει πολλά χρόνια από την στιγμή που γνωρίστηκαν, μας επιβεβαιώνουν καθημερινά πόσο ερωτευμένοι είναι. Μάλιστα, δείτε την πρώτη τους φωτογραφία μαζί!

Βούρκωσε στον αέρα η Μαρία Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη - «Εγώ είμαι υπεύθυνος για όλα»

Η Μαρία Κορινθίου εμφανίστηκε μαζί με τον Γιάννη Αϊβάζη στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» και σε κάποιο σημείο της συνέντευξης, δε δίστασε να βουρκώσει στον αέρα, όταν ο σύζυγός της, της εξομολογήθηκε πως νιώθει υπεύθυνος για όσα πέρασε μετά την εγκυμοσύνη της.

Η αγαπημένη ηθοποιός πέρασε μία αρκετή δύσκολη περίοδο στη ζωή της, μιας και λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της, Ισμήνης, υπέφερε από επιλόχειο κατάθλιψη.

Στη χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησαν ο ένας στον άλλο, ο Γιάννης Αϊβάζης θέλησε να της εκφράσει, πως νιώθει υπεύθυνος για αυτά που της συνέβησαν και πως οι τύψεις αυτές θα τον βασανίζουν για πάντα.

Παράλληλα θέλησε να εκφράσει το θαυμασμό του απέναντι στο πρόσωπό της και να ξεκαθαρίσει πως είναι η πιο δυνατή γυναίκα που ξέρει. Δείτε επίσης την κόρη τους Ισμήνη που έχει μεγαλώσει πολύ.

Μαρία Κορινθίου επιλόχειος κατάθλιψη

Με αυτά τα λόγια του Γιάννη Αϊβάζη βούρκωσε η Μαρία Κορινθίου

«Δεν ήταν τόσο εύκολο όσο πίστευα… Ακόμη και να γύριζα πίσω και να ξαναγινόντουσαν τα ίδια πράγματα, θα έκανα τα ίδια. Από εκεί και πέρα, όμως, υπήρξαν καταστάσεις, τις οποίες δεν θα ήθελα να ξαναζήσω. Σίγουρα θεώρησα τον εαυτό μου λίγο υπεύθυνο.

Εγώ έφταιγα που μπήκες σε αυτή την διαδικασία. Όλο αυτό που πέρασες με την επιλόχειο κατάθλιψη και τη δουλειά σου μετά που σε πήγε πίσω, για μεγάλο χρονικό διάστημα ένιωσα ότι εγώ είμαι υπεύθυνος… Αυτές οι ενοχές και οι τύψεις γύρισαν στη χαρά και στην περηφάνια απέναντι σε σένα.

Είσαι μια πολύ δυνατή γυναίκα και είναι ένα από τα πράγματα που αγαπώ πολύ σε σένα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από την Ισμήνη» εξομολογήθηκε ο Γιάννης, με την Μαρία να αναφέρει πως αυτό είναι κάτι που της το λέει για πρώτη φορά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η φωτογραφία της Μαρίας Κορινθίου με το σκυλάκι της που συγκίνησε το instagram

Καφέ της Χαράς: Μπαίνει στη σειρά η κόρη Κορινθίου - Αϊβάζη! Όλες οι λεπτομέρειες

Share