The Bachelor: Σοκάρει το τροχαίο της Έλενας Μπάση!

Τι της συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Bachelor: Σοκάρει το τροχαίο της Έλενας Μπάση!

Μπορεί να έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό λόγω της συμμετοχής της στο ριάλιτι του Alpha The Bachelor, όμως, στους ανθρώπους του χώρου ήταν ήδη γνωστή και μάλιστα λόγω του επαγγέλματός της. H Έλενα Μπάση απασχολεί το κοινό και μάλιστα είχε σοκάρει τους fans της όταν τις συνέβη τροχαίο ατύχημα.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, το 2014, η τραγουδίστρια Έλενα Μπάση, η οποία έχει συζητηθεί πολύ λόγω του γεγονότος ότι δηλώνει 38 ετών, είχε άγιο!
Επέστρεφε στο σπίτι της με τη μηχανή της και ενώ βρισκόταν κοντά στην Καλλιθέα, ένα ταξί μπροστά της κοκάλωσε ξαφνικά.

Για να μην συγκρουστεί μαζί του πάτησε φρένο και πετάχτηκε στον αέρα από τη μηχανή της. Ευτυχώς το κράνος που φορούσε την έσωσε.

Σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα είχε σπάσει το χέρι της και είχε εκδορές στο πρόσωπο και το σώμα της. Δείτε ωστόσο πως είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Το χέρι της μάλιστα ήταν σε γύψο, αλλά αυτό δεν την είχε εμποδίσει να κάνει και κάποιες live εμφανίσεις.

Ο Παναγιώτης έδειξε εντυπωσιασμένος με την Έλενα έτοιμη να σώσει τη «μάχη» της για να τον κερδίσει!

Έλενα Μπάση

The Bachelor: Χαμός λίγο πριν το τέλος - "Έστησαν" στον τοίχο την Αντζελίνα για την λιποθυμία της

Χαμός επικράτησε στο The Bachelor λίγο πριν το τέλος του σημερινού 15/10 επεισοδίου. Τα κορίτσια, «έστησαν» στον τοίχο την Αντζελίνα για την λιποθυμία της στην τελετή των Ρόδων.

Όταν η παίκτρια γύρισε στην βίλα με το τριαντάφυλλο στο χέρι μετά το ραντεβού της με τον Βασιλάκο, πολλές κοπέλες τα έβαλαν μαζί της και άφησαν πέταξαν τα καρφιά τους για η λιποθυμία της λέγοντας πως δεν ήταν αληθινή.

«Είπες ότι όταν τον βλέπεις, θα κάνεις τα πάντα, μπορεί να συμπεριλαμβάνονται και αυτά», είπε η Νικολέττα.

«Αν μπορείς να κάνεις την λιπόθυμη, κάν' το. Εγώ δεν μπορώ να προσποιηθώ μια λιποθυμία. Σε προσβάλλει αυτό που λες, γιατί είναι μια στιγμή αδυναμίας ενός ανθρώπου και αμφισβητείς το ίδιο το άτομο», απάντησε η Αντζελίνα.

«Δεν γνωριζόμαστε από πριν. Εδώ πέρα είναι λογικό να αμφισβητούνται τα πάντα. Αν εσύ λιποθυμήσεις και το αμφισβητώ, θα στο πω κατάμουτρα.», συμπλήρωσε η Χριστίνα.

Νέο σκάνδαλο στο The Bachelor - Ψέμα η λιποθυμία της Αντζελίνας

Ένα νέο σκάνδαλο μόλις έσκασε και αφορά για ακόμα μία φορά το The Bachelor και την υποτιθέμενη λιποθυμία της Αντζελίνας, η οποία όπως αποδείχθηκε σήμερα το πρωί από το ρεπορτάζ του Πρωινού όχι μόνο ήταν ψέμα αλλά ήταν μέρος σεναρίου.

Μετά το στημένο τροχαίο του Παναγιώτη Βασιλάκου ακολούθησε η λιποθυμία της Αντζελίνας. Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά όμως έψαξε και βρήκε πως το συγκεκριμένο γεγονός είχε συμβεί και σε ένα άλλο Bachelor.

Όπως αποκάλυψε το «Πρωινό» τη Δευτέρα, παρόμοια λιποθυμία είχαμε στο «The Bachelor» της Νότιας Αφρικής.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως πρόκειται για ένα σενάριο που ακολουθούν όλα τα «The Bachelor» στις χώρες που προβάλλονται.