The Bachelor: Τα "καυτά" φιλιά της Αντζελίνας με τον Βασιλάκο στο ατομικό ραντεβού

Δεν την σταματούσε τίποτα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Τα

Η Αντζελίνα ήταν για ακόμα μία φορά η τυχερή που βγήκε ατομικό ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο στο The Bachelor και τα καυτά φιλικά ανάμεσα τους δεν είχαν τέλος.

Πήγαν σε ένα υπέροχο κτήμα και μπήκαν στην κουζίνα για να φτιάξουν πίτσα σε ξυλόφουρνο. Αφού έφτιαξαν τις πίστες τους διασκεδάζοντας, απόλαυσαν το φαγητό τους.

Μπορεί στην αρχή να ήταν ανήσυχη, καθώς δεν κέρδισε τριαντάφυλλο που είναι η ασυλία για την βραδιά των Ρόδων, ωστόσο μετά τα καυτά φιλιά τους, ο Παναγιώτης Βασιλάκος της το έδωσε. Νωρίτερα ωστόσο, έδωσε με μια άλλη καυτά φιλιά.

The Bachelor: Τις κατακευρανώνει όλες η Αντζελίνα - "Φυσικά και με φοβούνται και με θεωρούν αντίπαλο"

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του "The Bachelor" είναι αναμφίβολα η εκρηκτική Αντζελίνα που δεν παύει να πετάει καρφιά και σπόντες για τις συμπαίκτριες της.

Η Αντζελίνα είναι αλήθεια ότι δεν σταματά να ασκεί σκληρή κριτική στις κοπέλες του σπιτιού οι οποίες και αυτές με την σειρά τους δεν σταματούν να τις επιτείθονται.

Στην κάμερα της εκπομπής "Καλύτερα δε γίνεται" και στη δημοσιογράφο Βάσια Γρηγοράκου, μίλησε η Αντζελίνα, μέσα από τη βίλα του «The Bachelor». Απάντησε σε αυτούς που την λένε “διπρόσωπη”, ενώ αναφέρθηκε και στην λιποθυμία της στην τελετή των ρόδων της Παρασκευής.

"Είμαι πολύ καλά. Προσπαθώ να επιβιώσω με όλες αυτές τις καρακάξες στο σπίτι αλλά τι να κάνω. Ο σκοπός που μπήκα είναι ο Παναγιώτης. Δύσκολο με όλες αυτές, αλλά θα βρω τον τρόπο να τις εξοντώσω. Για μένα οι συνθήκες στο σπίτι είναι πολύ καλά, για εκείνες είναι θλιβερές. Έχουν να αντιμετωπίσουν την Αντζελίνα φυσικά. Είμαι ο εαυτός μου, ότι έχω να πω τα λέω στα ίσια. Όταν με νευριάζουν θα δείξω θυμό. Δεν είμαι διπρόσωπη. Με λένε διπρόσωπη επειδή λέω αυτό που πιστεύω χωρίς να κρύβομαι. Πρώτη – πρώτη εγώ ξεμπρόστιασα την Άννυ και την έβγαλα διπρόσωπη. Φυσικά και με φοβούνται και με θεωρούν αντίπαλο, τέτοια γυναίκα."

Και συνεχίζει: "Η αλήθεια είναι ότι όταν φτάνει η στιγμή της τελετής των ρόδων, αγχώνομαι, η καρδιά μου χτυπάει σαν τρελή, έχω φυσικά τον Παναγιώτη απέναντι μου και πιέζομαι αρκετά και να έχω όλες αυτές να ψουψουράνε δίπλα μου δεν είναι και ότι πιο ωραίο"

The Bachelor Αντζελίνα