The Bachelor: Αυτή η παίκτρια βγήκε με τον Βασιλάκο - Η αποκάλυψη για το θάνατο της μητέρα της

Κέρδισε τη δοκιμασία στο ομαδικό ραντεβού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Αυτή η παίκτρια βγήκε με τον Βασιλάκο - Η αποκάλυψη για το θάνατο της μητέρα της

Μία από τις πρώτες δοκιμασίες στο επεισόδιο του The Bachelor, ήταν όταν έξι κοπέλες μπήκαν στα αυτοκίνητα τους και ξεκίνησαν έναν αγώνα στην πίστα καρτ. Ποια κατάφερε να βγει με τον Βασιλάκο και με συγκίνησε με το θάνατο της μητέρας της;

Ο αγώνας ήταν σκληρός ανάμεσα στη Μαρίνα, τη Χριστίνα, τη Μαγδαλήνη, την Αναστασία, τη Σία και τη Ραφαέλα και τελικά εκείνες που γύρισαν σπίτι ήταν η Μαγδαληνή, η Αναστασία και η Χριστίνα.

Μετά το πάρτι με τα κοκτέιλ, η Ραφαέλα ήταν εκείνη που βγήκε ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο - ο οποίος έζησε όταν πήγε να τον πατήσει η Μαρίνα με το αμάξι.

Στο δείπνο η Ραφαέλα ήρθε λίγο πιο κοντά με τον bacherlo και για το λόγο αυτό θέλησε να μοιραστεί μαζί του ένα άσχημο γεγονός που έζησε.

«Όπως σου είπα και στην πρώτη μας συνάντηση έχω τρεις γυναίκες στη ζωή μου, τη μαμά μου την αδερφή μου και τη γιαγιά μου, Η μαμά μου μένει στη Γερμανία για δουλειά. Όταν ήμουν πρώτη λυκείου ανακάλυψε ότι έχει μηνιγγίωμα στον εγκέφαλο…. Ήρθε η αδερφή μου με πήρε από το σχολείο και πήγαμε στο νοσοκομείο που είχε το 12ωρο χειρουργείο της, Την είδα σε πολύ άσχημη κατάσταση», είπε η Ραφαέλα.

The Bachelor: Αγνώριστη η Άννυ μετά την αποχώρησή της!

Στο επεισόδιο Bachelor αποχώρησε η Άννυ η οποία φαινόταν πως ήθελε πολύ να παραμείνει στο παιχνίδι! Την επόμενη βρέθηκε στο Καλύτερα δεν Γίνεται με ανανεωμένο look.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής είδαμε για πρώτη φορά διπλή αποχώρηση, μια εκ των οποίων και η Άννυ. Ένα επεισόδιο γεμάτο ένταση και καβγάδες.

Η πρώην παίκτρια εμφανίστηκε στο πλατό με εντελώς διαφορετικό look. Με πολύ πιο μακριά τα μαλλιά της και με μακιγιάζ που έδειχνε το πρόσωπό της πιο λαμπερό. Δείτε την πρώτη ανάρτηση της!

Μιλώντας για την εμπειρία της στο ριάλιτι είπε: «Θα έμπαινε πιο δυναμικά στο παιχνίδι. Ήμουν λίγο μαγκωμένη. Εννοείται πως θα το παρακολουθώ. Αν δε το ζήσεις δεν το καταλαβαίνεις πως είναι ακριβώς. Είχα την περιέργεια και σαν εμπειρία ήθελα να το ζήσω όλο αυτό. Σε καμία κοπέλα νομίζω δεν αρέσει αυτός ο τρόπος διεκδίκησης. Απλά μπήκαμε να δοκιμάσουμε και λίγο τις αντοχές μας», είπε μεταξύ άλλων.Άννυ