Ζένια Μπονάτσου: Εξελίξεις στην σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την Μαρία Ελένη

Τι δήλωσε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ζένια Μπονάτσου: Εξελίξεις στην σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την  Μαρία Ελένη

Στο J2US που θα κάνει πρεμιέρα το προσεχές Σάββατο θα συμμετέχει η Ζένια Μπονάτσου. Η κόρη του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου μίλησε στην “On time” και τη Σάσα Σταμάτη για τη συμμετοχή της στο show και αποκάλυψε για τις σχέσεις της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την Μαρία Ελένη.

«Νιώθω πολύ ενθουσιασμένη που θα πειραματιστώ με το τραγούδι, είναι κάτι το οποίο δεν το έχω ξανακάνει. Γουστάρω φουλ όλη τη φάση, την εμπειρία, θα περάσουμε καλά, έχουμε πολύ δυνατή ομάδα. Πιστεύω σε όλους, δεν με καίει ο ανταγωνισμός τόσο όσο να περάσουμε όμορφα και να το ζήσουμε τρελά.

Η μαμά μου, όταν της το είπα, χάρηκε πολύ και μου είπε “δεν σε φοβάμαι” και μου έδωσε με αυτό θάρρος γιατί ήμουν πολύ αγχωμένη για το αν έπρεπε ή όχι να το κάνω».

Τέλος, η Ζένια Μπονάτσου αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως οι σχέσεις της με τον παππού της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο, αλλά και με τη θεία της, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, έχουν αποκατασταθεί, αφού υπάρχει αγάπη: «Με τον παππού μου είμαστε πολύ καλά, τον αγαπώ πολύ.

Όλες οι σχέσεις περνάνε κρίση. Αλλά όταν υπάρχει αγάπη, όλα λύνονται. Επίσης και με την θεία μου Μαρία Ελένη έχουμε πολύ καλές σχέσεις πλέον και όλα είναι καλά». Δείτε ωστόσο πως επιβεβαίωσε τον χωρισμό της.

Ζένια Μπονάτσου

Σερβιτόρα στη Μύκονο η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου; - Όλα όσα είπε για την απόφασή της

Η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτρουμάνου, η 23χρονη Ζένια Μπονάτσου εργάζεται για αυτό το καλοκαίρι ως σερβιτόρα σε ένα πολύ γνωστό μαγαζί που διαθέτουν συγγενείς της στη Μύκονο. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «On time» και τη Σάσα Σταμάτη, η ηθοποιός μιλάει για την εν λόγω απόφασή της και τα μελλοντικά της σχέδια.

Αναφέρεται στις σπουδές υποκριτικής που έχει ολοκληρώσει, στα όνειρά της και εξηγεί γιατί επέλεξε να εργαστεί στο χώρο της εστίασης. Διαβάστε τη συνέντευξή της παρακάτω.

Η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου εξηγεί γιατί επέλεξε να εργαστεί ως σερβιτόρα στη Μύκονο

"Είμαι στη Μύκονο και εργάζομαι ως σερβιτόρα στο alemagou. Το έχουν οι θείοι μου και ήθελα να έρθω να δουλέψω. Είναι η δεύτερη χρονιά που έρχομαι και δουλεύω. Μου αρέσει το θέατρο και η τέχνη. Δυστυχώς όμως από αυτό δε μπορείς να ζήσεις οικονομικά και για μένα η δουλειά αυτή είναι κάτι καινούργιο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Περνάω καλά, μου αρέσει. Είναι κάτι καινούργιο που βιώνω.

Είχα μια πρόταση για μια θεατρική παράσταση να παίξω τον χειμώνα, αλλά επειδή προτεραιότητα είχα δώσει στη εστίαση και είχα κλείσει, δε μπορούσα να κρεμάσω την ομάδα στο μαγαζί. Στη ζωή χρειάζεται να κάνουμε κάποιες θυσίες ορισμένες φορές και να είμαστε σωστοί και να μην πουλάμε μια δουλειά όταν την έχουμε κλείσει.

Είμαι ανοιχτή σε οποιαδήποτε επαγγελματική πρόταση που έχει να κάνει με το θέατρο και την τηλεόραση από τη νέα σεζόν. Ιδανικά θα ήθελα πολύ να κάνω κάτι στην ηθοποιία που έχω σπουδάσει"