Άβαφη και με άφτιαχτο μαλλί η Φαίη Σκορδά στον δρόμο για τον ΑΝΤ1 - Δείτε φωτογραφία

Όμορφη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άβαφη και με άφτιαχτο μαλλί η Φαίη Σκορδά στον δρόμο για τον ΑΝΤ1 - Δείτε φωτογραφία

Η Φαίη Σκορδά μας έχει συνηθίσει σε ωραίες εμφανίσεις τόσο στην εκπομπή της Πρωινό όσο και εκτός στούντιο στις εξόδους της! Ωστόσο έχει αποδείξει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να ποζάρει άβαφτη και χωρίς να είναι καθόλου φτιαγμένη.

Αυτό μας τον αποδεικνύει μέσα από τις φωτογραφίες της που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Έτσι και σήμερα ανέβασε μια φωτογραφία της όσο ήταν καθοδόν για τα στούντιο του Ant1 το πρωί.

Η Φαιή φρέσκια άβαφτη και με φρεσκολουσμένο μαλλί στο αυτοκίνητο της μας καλημερίζει και μας ενημερώνει πως το μαλλί της μάλλον στέγνωσε στον δρόμο γιατί έφυγε βιαστικά! Δείτε ακόμα το λευκό παντελόνι της που ξεπουλάει σαν τρελό!

Φαίη Σκορδά άβαφτη

Σοκαριστική αποκάλυψη από την Φαίη Σκορδά λίγους μήνες μετά την θεραπεία της από τον κορωνοϊό

Πριν από λίγους μήνες η Φαίης Σκορδά αποκάλυψε πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό με μια φωτογραφία στο instagram! Σήμερα, έχοντας θεραπευτεί από αυτό, σπάει την σιωπή της και μοιράζεται με τους τηλεθεατές την εμπειρία της και πως αισθάνθηκε όταν το έμαθε.

Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, Ενώπιος Ενωπίω, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε:

"Από φόβο, άγχος και επειδή ήθελα να ξέρω, έκανα το τεστ για τον κορωνοϊό. Τώρα έχω αντισώματα, στο δεύτερο τεστ που βγήκε θετικό, αλλά εξακολουθώ να τηρώ όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Κανένας δεν μπορεί να μου πει πως 100% δεν θα το ξανακολήσσω. Όταν το έμαθα είχα σοκαριστεί. Σοκαρίστηκα. Ήμουν στον καναπέ και είχα στο μυαλό μου πως πρέπει να ενημερώσω τον κόσμο που είχα έρθει σε επαφή, πώς θα τους το πω και πώς θα το πω στα παιδιά μου"

Τα αποτελέσματα του συντρόφου της Φαίης Σκορδά για τον κορωνοϊό

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog ο σύντροφος της Φαίης Σκορδά, Νίκος Ηλιόπουλος, υπεβλήθη στην απαραίτητη εξέταση για τον κορωνοϊό κι εγώ ξέρω τα αποτελέσματα.

Μετά την αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά πως είναι θετική στον κορωνοϊό ήταν λογικό να μπουν στην διαδικασία να κάνουν την συγκεκριμένη εξέταση και όλα τα άτομα που βρέθηκαν κοντά της το τελευταίο δεκαπενθήμερο, τουλάχιστον. Όπως είναι φυσικό ένας από αυτούς ήταν και ο Νίκος Ηλιόπουλος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου το τεστ το έκαναν με μια ημέρα διαφορά, καθώς ο Νίκος και η Φαίη θεωρούσαν πως το αποτέλεσμα της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1 θα ήταν αρνητικό και σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν πως συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο .

Ποια τα αποτελέσματα του συντρόφου της Φαίης Σκορδά για τον κορωνοϊό

Πηγές μου και συγκεκριμένα ένα άτομο από το πολύ κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού μου αποκάλυψε πριν από λίγα λεπτά και σας μεταφέρω αποκλειστικά στο Youweekly.gr και το Vanda's blog πως οι εξετάσεις που έκανε ο Νίκος Ηλιόπουλος για τον κορωνοϊό βγήκαν αρνητικές.

Ο σύντροφος της Φαίης Σκορδά δεν έχει νοσήσει από τον ιό. Οι δυο τους έχουν καθημερινή επικοινωνία μέσω τηλεφώνου αλλά για το καλύτερο όλων δεν θα συναντηθούν από κοντά για αρκετό καιρό. Η παρουσιάστρια ήδη τις τελευταίες 72 ώρες και παραπάνω βρίσκεται σε καραντίνα, ασυμπτωματική, για να προστατεύσει την οικογένειά της και τους γύρω της γενικά.

Εγώ να της ευχηθώ καλή ανάρρωση και κουράγιο σε όλους.