The Bachelor: Λύγισε η Αντζελίνα - "Γυρνούσα στο σπίτι κλαίγοντας και ευχόμουν να..."

Ξεσπά σε κλάματα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor: Λύγισε η Αντζελίνα -

Στο αποψινό επεισόδιο του Bachelor αναμένεται να παρακολουθήσουμε μια πολύ συγκινητική στιγμή, με την Αντζελίνα να εξομολογείται τις δύσκολες στιγμές που περνούσε, λόγω του bullying που δεχόταν στο σχολείο για την καταγωγή της.

«Εγώ είμαι 20 χρονών και μπορώ να σας πω ότι τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου ένιωθα μοναξιά. Χώρισαν άσχημα οι γονείς μου, δεν είχα κάποια φίλη να γυρίσω και να της πω όλα αυτά που νιώθω. Λόγω καταγωγής δέχτηκα πολύ bullying στο σχολείο και γινόμουν πάντα ο στόχος χωρίς να φταίω σε κάτι. Και όλοι μου επιτίθονταν.

Και απλά καθόμουν μόνη μου, γυρνούσα στο σπίτι κλαίγοντας και ευχόμουν να μην είχα γεννηθεί για να μην νιώθω αυτή τη μοναξιά. Πολλές φορές έλεγα “γιατί γεννήθηκα Αλβανίδα;”. Είμαι πολύ περήφανη και όποιος με θέλει, με θέλει γι’ αυτό που είμαι γιατί η καρδιά μου έχει πονέσει πάρα πολύ.

Έχω το συναίσθημα της μοναξιάς, αν υπάρχει δεν φεύγει εύκολα. Το έχω ζήσει πολλές φορές στη ζωή μου το πώς είναι να σε μειώνουν και να μην σου δίνουν αξία. Κι έχω καταλάβει ότι αξίζουν. Έχω βρει αυτή τη δύναμη του εαυτού μου και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να την πάρει και να πατήσει πάνω σε αυτή», δήλωσε η Αντζελίνα. Παρ'όλα αυτά, δες τα καυτά φιλιά της με τον Παναγιώτη στο χθεσινό επεισόδιο!

The Bachelor: Χαμός λίγο πριν το τέλος - "Έστησαν" στον τοίχο την Αντζελίνα για την λιποθυμία της

Χαμός επικράτησε στο The Bachelor λίγο πριν το τέλος του σημερινού 15/10 επεισοδίου. Τα κορίτσια, «έστησαν» στον τοίχο την Αντζελίνα για την λιποθυμία της στην τελετή των Ρόδων.

Όταν η παίκτρια γύρισε στην βίλα με το τριαντάφυλλο στο χέρι μετά το ραντεβού της με τον Βασιλάκο, πολλές κοπέλες τα έβαλαν μαζί της και άφησαν πέταξαν τα καρφιά τους για η λιποθυμία της λέγοντας πως δεν ήταν αληθινή.

«Είπες ότι όταν τον βλέπεις, θα κάνεις τα πάντα, μπορεί να συμπεριλαμβάνονται και αυτά», είπε η Νικολέττα.

«Αν μπορείς να κάνεις την λιπόθυμη, κάν' το. Εγώ δεν μπορώ να προσποιηθώ μια λιποθυμία. Σε προσβάλλει αυτό που λες, γιατί είναι μια στιγμή αδυναμίας ενός ανθρώπου και αμφισβητείς το ίδιο το άτομο», απάντησε η Αντζελίνα.

«Δεν γνωριζόμαστε από πριν. Εδώ πέρα είναι λογικό να αμφισβητούνται τα πάντα. Αν εσύ λιποθυμήσεις και το αμφισβητώ, θα στο πω κατάμουτρα.», συμπλήρωσε η Χριστίνα.

Νέο σκάνδαλο στο The Bachelor - Ψέμα η λιποθυμία της Αντζελίνας

Ένα νέο σκάνδαλο μόλις έσκασε και αφορά για ακόμα μία φορά το The Bachelor και την υποτιθέμενη λιποθυμία της Αντζελίνας, η οποία όπως αποδείχθηκε σήμερα το πρωί από το ρεπορτάζ του Πρωινού όχι μόνο ήταν ψέμα αλλά ήταν μέρος σεναρίου.

Μετά το στημένο τροχαίο του Παναγιώτη Βασιλάκου ακολούθησε η λιποθυμία της Αντζελίνας. Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά όμως έψαξε και βρήκε πως το συγκεκριμένο γεγονός είχε συμβεί και σε ένα άλλο Bachelor.

Όπως αποκάλυψε το «Πρωινό» τη Δευτέρα, παρόμοια λιποθυμία είχαμε στο «The Bachelor» της Νότιας Αφρικής.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως πρόκειται για ένα σενάριο που ακολουθούν όλα τα «The Bachelor» στις χώρες που προβάλλονται.

Μιας και είπαμε ωστόσο για το The Bachelor, ρίξτε εδώ μια ματιά στην Έλενα Μπάση χωρίς μακιγιάζ!