Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τα ανατρέπει όλα για το Bachelor - "Η Σία δεν είναι η νικήτρια!"

Είναι αλήθεια ή όχι;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τα ανατρέπει όλα για το Bachelor -

Τις προηγούμενες ημέρες το μοναδικό πράγμα που ακούμε αναφορικά με το "The Bachelor" είναι το ποια θα είναι η νικήτρια. Φήμες θέλουν την Σία Βοσκανίδου να είναι η μεγάλη νικήτρια του και πως είναι η κοπέλα που κέρδισε την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή “Happy Day” θέλησε να δώσει μια απάντηση σχετικά με το spoiler που αφορά τη νικήτρια του “The Bachelor”.

«Το καλό ρεπορτάζ για το “Bachelor” θα το ακούτε εδώ. Η Σία δεν είναι νικήτρια, μπορεί και να είναι στο τέλος, αλλά σίγουρα τώρα δεν είναι γιατί είναι τέσσερις – πέντε φιναλίστ. Οπότε δεν έχει κανείς την μαντική ικανότητα», δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Πάγωσαν όλοι με το ατύχημα της Σίας στο παιχνίδι!

Στο νοσοκομείο ύστερα από απόπειρα βιασμού η Σία από το Bachelor!

Ήταν τον Μάιο του 2016 όταν η Σία Βοσκανίδου από το Bachelor κατέληξε στο νοσοκομείο εξαιτίας επικίνδυνων ουσιών που είχαν ρίξει στο ποτό της, προκειμένου να την εκμεταλλευτούν.

Η ίδια, δήλωσε στις Αρχές πως λίγη ώρα αφότου είχε πιει δύο ποτήρια βότκα, άρχισε να ζαλίζεται και να νιώθει έντονη δυσφορία. Αυτός ήταν και ο λόγος που κατήγγειλε απόπειρα βια σμ0ύ. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από την τότε συγκάτοικό της, Ισιδώρα Καζαζιάδου.

«Την βρήκα ξαπλωμένη στο κρεβάτι και διαμαρτυρήθηκε πως ήταν χάλια. Αμέσως την μεταφέραμε στο νοσοκομείο. Είχε δύσπνοια και παραλίγο να μου μείνει στα χέρια.

Οι γιατροί μας είπαν χαρακτηριστικά πως στον οργανισμό της υπήρχαν ίχνη κακής ποιότητας ποτού και ίσως της είχαν ρίξει χάπι για να της κάνουν κακό. Πρώτη φορά μου συνέβη αυτό», είχε δηλώσει η συγκάτοικός της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Πάγωσαν όλοι με το ατύχημα της!

Τότε, μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει και μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η Σία σε άθλια κατάσταση στο νοσοκομείο.

Πηγή: Be like you

Σία bachelor