Big Brother: Η Σοφία Δανέζη τα βρωντάει όλα και φεύγει από το σπίτι!

Τι την εκνεύρισε τόσο πολύ και αποχώρησε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Η Σοφία Δανέζη τα βρωντάει όλα και φεύγει από το σπίτι!

Η Σοφία Δανέζη έξαλλη αποχωρεί από το σπίτι του Big Brother μετά από το ξέσπασμα ενός μεγάλου καυγά!
Σύμφωνα με την εκπομπή, Love it, θα ειπωθεί μία ατάκα από έναν παίκτη που δεν έπρεπε να την ξεστομίσει και θα ξεσπάσει άγριος τσακωμός.

Μετά τον καβγά θα υπάρχουν ανακατατάξεις στα δωμάτια. Η ποινή που θα δοθεί θα έχει ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας καβγάς για δυόμιση ώρες και η Σοφία Δανέζη δεν αντέχει άλλο μαζεύει τα πράγματά της και ζητά «φωνάξτε μου ταξί να φύγω…»!

Ο καυγάς θα είναι ανεξέλεγκτος και θα πάρουν μέρος στον τσακωμό όλοι! Μήπως αφορμή είναι η αποκάλυψη για την σχέση της με τον Κεχαγιά;

Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα ο Κεχαγιάς για χάρη της Δανέζη - Ήταν άσχημα ψυχολογικά

«Λύγισε» στην αγκαλιά της Σοφίας Δανέζη ο Δημήτρης Κεχαγιάς στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother. Ξέσπασε σε κλάματα, μετά τον τσακωμό τους στο δωμάτιο του αρχηγού.

Μια πλάκα, στάθηκε αφορμή για να τσακωθούν άσχημα οι δυο παίκτες, που όπως φαίνεται είναι παραπάνω από φίλοι, κάτι που δηλώνουν και οι συμπαίκτες τους.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς λοιπόν, μετά τον τσακωμό τους, πήγε στο δωμάτιο των γυναικών και συζήτησε με την Σοφία Δανέζη. Μάλιστα, είχε στεναχωρηθεί τόσο πολύ για την παρεξήγηση που σημειώθηκε, που είχε ως αποτέλεσμα να κλάψει.

«Δεν θέλω να σε κάνω να πονάς. Με ξεφτίλισες. Λέμε πράγματα που είναι άσχημα και εννοούμε κάτι υποδεέστερο από κάτω; Είμαι ξεκάθαρος σε όσα σου είπα; Εγώ δεν αντιλαμβάνομαι τίποτα. Εσύ αντιλήφθηκες τίποτα;», είπε ο παίκτης.

Τελικά τα βρήκαν και όλα είναι καλά ανάμεσα τους.

Big Brother: Δεύτερο ματσ στο σπίτι - "Πλακώθηκαν" η Δανέζη με τον Κεχαγιά

Και ένα δεύτερο ματσ τσακωμού, είχαμε σήμερα στο σπίτι του Big Brother. Αυτή την φορά, η Σοφία Δανέζη "πλακώθηκε" με τον Δημήτρη Κεχαγιά.

Οι δυο παίκτες ξάπλωσαν να κοιμηθούν μαζί στο κρεβάτι του αρχηγού και είχαν και οι δυο μια όμορφη διάθεση, όπου ο Κεχαγιάς την... χάλασε.

Συγκεκριμένα, μια πλάκα που έκανε η Σοφία Δανέζη δεν φαίνεται να τους άρεσε με αποτέλεσμα η παίκτρια να νευριάζει, καθώς όπως είπε δεν μπορεί να κάνει ούτε ένα αστείο μαζί του.

Μάλιστα, ξεκίνησαν να τσακώνονται με την τραγουδίστρια να αποχωρεί από το δωμάτιο και να πηγαίνει στο κρεβάτι της.

Να σημειώσουμε πως νωρίτερα τσακώθηκε άσχημα η Ραϊσα με τον Χρήστο Βαρουξή στον κήπο του σπιτιού και μπροστά σε όλους.