Γιώργος Ηλιόπουλος: Συγκινεί για τον χαμό και το πένθος που πέρασε

Αποκάλυψε και για τις Άγριες Μέλισσες!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιώργος Ηλιόπουλος: Συγκινεί για τον χαμό και το πένθος που πέρασε

Μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε και την Μένια Κούκου, ο Γιώργος Ηλιόπουλος από τις Άγριες Μέλισσες αναφέρθηκε στην ασθένεια του πατέρα του που τον οδήγησε στον θάνατο.

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος είπε για το Αλτσχάιμερ και πώς έχασε τον πατέρα του:

«Έχω χάσει αρκετό καιρό τον πατέρα μου, γύρω στα 10 χρόνια. Η απώλεια είναι μεγάλο θέμα. Σε όποια ηλικία και αν χάσεις τους δικούς σου είναι δύσκολο. Πόσο μάλλον από μια τέτοια ασθένεια που είναι ο άνθρωπός σου ζωντανός, αλλά δεν είναι αυτός -γιατί είμαστε η συνείδησή μας.

Εγώ είχα την τύχη τότε να παίξω σε ένα έργο που είχε να κάνει με αυτό. Είχα γράψει το Μαύρο Κουτί πολύ πριν ο πατέρας μου εκδηλώσει την ασθένεια και την ίδια μέρα έθαβα τον πατέρα μου και την ίδια ώρα ζούσα το όνειρό μου, με πήρε ο δάσκαλός μου να μου πει ότι θα κάνουμε αυτό το έργο». Μεγάλη ανατροπή στο έργο!

Άγριες Μέλισσες: Σπάραξε ο Μελέτης - Οι 3 θάνατοι που τον «λύγισαν»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό, βρέθηκε ο τηλεοπτικός Μελέτης, από την σειρά Άγριες Μέλισσες. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης, μίλησε για τους 3 θανάτους που τον έκαναν να «λυγίσει» και να σπαράξει στο κλάμα, αφού ήταν δύσκολες σκηνές.

«Θα ήθελα να απευθύνω έναν πολύ μεγάλο χαιρετισμό και δυστυχώς ένα αντίο σε τρεις πολύ μεγάλους, πολύ ωραίους ανθρώπους. Θα ξεκινήσω από την κυρία της παρέας, τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, τον Γιάννη Στάνκογλου και τον Θανάση Κουρλαμπά που είχα την πολύ μεγάλη τύχη να κάνουμε μια εξαιρετική σκηνή.

Ήταν πολύ έντονη και το έφερα και «βαρέως» που έφυγε από το χέρι μου, μακάρι να μην έφευγε ποτέ. Ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη σκηνή».

Ενώ συνέχισε: «Είναι αυτό το δέσιμο που έχουμε όλοι. Κλαίγαμε όλοι σε αυτή τη σκηνή. Ο Θανάσης είναι εξαιρετικός».