Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες: Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μιλάει πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή!

Τα είπε όλα!

Άγριες Μέλισσες: Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μιλάει πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή!
News 15.10.2020 14:59
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η Θεοδοσία από τις Άγριες Μέλισσες, μίλησε στην εκπομπή, Στη φωλιά των Κου Κου και εκτός από τη σειρά, μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είπε: «Η τελευταία σκηνή μου πήγε πολύ ωραία από όλες τις απόψεις και πήρα πολλή αγάπη από τον κόσμο. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ξεκίνησε να κλαίει, μου είπε «θα φύγεις»; Ναι, είχαμε βάλει τα κλάματα στ’ αλήθεια. Ο ρόλος τελείωσε εκεί που έπρεπε να τελειώσει.»!

Και πρόσθεσε: «Στις δραματικές στιγμές πολλές φορές με έπιανε νευρικό γέλιο. Εγώ το προκαλούσα. Με είχαν διώξει από τις Πανελλήνιες επειδή με έπιασε νευρικό γέλιο. Δεν έκανα καθόλου σκηνές με τη Δανάη Μιχαλάκη. Δέσαμε πολύ, είναι η καινούρια μου φίλη και δεν είχαμε καμία σκηνή, παρά μόνο μία, πριν πεθάνει η Θεοδοσία, που με κοιτάει και στραβά».

Όσο για τη σχέση που της χρέωσαν με τον Γιώργο Γεροντιδάκη, δήλωσε: «Μου χρέωσαν ως σχέση τον Γιώργο Γεροντιδάκη γιατί έτυχε να κάνουμε μαζί διακοπές στο ίδιο μέρος. Και λέγαμε να δεις ότι θα βγει βρώμα τώρα και γελούσαμε μεταξύ μας». Μεγάλη ανατροπή στην σειρά!

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έχει σχέση, όπως είναι γνωστό, με τον Θανάση Τότσικα και τόνισε: «Ο σύντροφός μου μοιάζει αρκετά με τον αδερφό του, τον Αποστόλη Τότσικα».

Άγριες Μέλισσες: Σπάραξε ο Μελέτης - Οι 3 θάνατοι που τον «λύγισαν»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό, βρέθηκε ο τηλεοπτικός Μελέτης, από την σειρά Άγριες Μέλισσες. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης, μίλησε για τους 3 θανάτους που τον έκαναν να «λυγίσει» και να σπαράξει στο κλάμα, αφού ήταν δύσκολες σκηνές.

«Θα ήθελα να απευθύνω έναν πολύ μεγάλο χαιρετισμό και δυστυχώς ένα αντίο σε τρεις πολύ μεγάλους, πολύ ωραίους ανθρώπους. Θα ξεκινήσω από την κυρία της παρέας, τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, τον Γιάννη Στάνκογλου και τον Θανάση Κουρλαμπά που είχα την πολύ μεγάλη τύχη να κάνουμε μια εξαιρετική σκηνή.

Ήταν πολύ έντονη και το έφερα και «βαρέως» που έφυγε από το χέρι μου, μακάρι να μην έφευγε ποτέ. Ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη σκηνή».

Ενώ συνέχισε: «Είναι αυτό το δέσιμο που έχουμε όλοι. Κλαίγαμε όλοι σε αυτή τη σκηνή. Ο Θανάσης είναι εξαιρετικός».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάνης Λαμπρόπουλος: Η σύγκριση με τις Σφήκες - "Εμείς είμαστε εκπομπή, το άλλο είναι..."

Φωλιά των Κου - Κου: Το ξεκαρδιστικό makeover του Κρατερού Κατσούλη

Share